Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
karina_secret

Institutul Irecson

Recommended Posts

Buna! De ceva timp incerc sa gasesc un centru unde as putea sa invat lb engl super bine, pt ca mai apoi sa-mi dau examenul de Cambridge. Intamplator am gasit acest institut...www.irecson.ro

Intrebarea mea este daca a auzit cineva de el

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sincer, siteul mi se pare dubios, nu am reusit sa deslusesc exact cu ce se ocupa ei, unde se afla, sau cu ce se mananca institutul lor in general. Daca vrei sa inveti limba engleza, inscrie-te la British Library (daca ai in oras) sau viziteaza American Corner (iarasi, daca ai in oras). Desigur, daca nu ai alte cunostinte de limba decat cele de baza, adica de vreo 2 ore/ saptamana din scoala (acum esti la faculta, nu?), o sa te distrezi putin.. Intrebarea se pune.. care examen Cambridge vrei sa-l dai? Eu sunt la liceul Shakespeare din Tm, si acum in iulie dau examenul pentru Advanced, dupa 3 ani de engleza intensiv. Daca ai vizitat www.cambridgeESOL.org (cred!), ai vazut ca nivelul pentru Advanced este de 400 de ore de curs, si se dubleaza pentru Proficiency (care examen il pica si multi studenti la filologie, sectia engleza :flowers: ). Incearca un "placement test", sa vezi unde stai - se gasesc si pe net. Mai bine dai FCE (first certificate), si in plus iei si IELTS, si cu astea doua in buzunar pleci oriunde..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Eu sunt la liceul Shakespeare din Tm, si acum in iulie dau examenul pentru Advanced, dupa 3 ani de engleza intensiv. Daca ai vizitat www.cambridgeESOL.org (cred!), ai vazut ca nivelul pentru Advanced este de 400 de ore de curs, si se dubleaza pentru Proficiency (care examen il pica si multi studenti la filologie, sectia engleza :flowers: ).

 

... care examen, daca e la nivelul la care e cartea, nu e asa drac negru cum pare. La sfarsitul liceului m-as fi incumetat, dar nu aveam banii. Acuma as putea sa strang banii, dar nu ma mai tin curele cu engleza la nivelul ala (deh, imbatresc si ma tampesc :stars: ).

cat despre studentii la filologie... nu vreau sa jignesc pe nimeni, unii oameni se duc acolo pentru ca au intr-adevar talent... dar altii pentru ca nu intra pe altundeva. am avut placerea sa asist la un seminar de gramatica engleza anul 2 la sectia de engleza. la momentul respectiv, problemele mi se pareau de-a dreptul puerile (adica sa vezi oameni carora trebuie sa li se explice in anul doi de faculta trecerea din active in passive tense mi se pare putin... ciudat). iar fatuca aia care tinea seminarul, proaspat iesita din facultate, avea un accent care l-ar fi facut pe putin sa paleasca de invidie. :yahoo:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×