Sari la conținut
Forum Roportal
Andrei7even

Vand 2 site-uri nisa jocuri

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Este primul meu subiect deschis pe acest forum si sper ca am ales locatia perfecta si potrivita pentru vanzare.

Prezint spre vanzare 2 site-uri de jocuri respectiv:

www.jocurifotbal.org il detin de peste un an jumate insa site-ul are o vechime mai mare. L-am promovat in directoare pe bloguri si de asemenea linkuri pe alte site-uri. Site-ul este situat pe pozitia 2 la cautarile jocuri fotbal si jocuri cu fotbal, si insumeaza un trafic de 1200 in timpul saptamani si 1500 in weekend. In functie de campaniile publicitare folosite poti castiga sume diferite de bani, eu prin adsense reusesc undeva la 100 euro.

www.jocuristrategie.org il detin de aprox 3 ani si a fost promovat prin toate mijloacele respectiv bloguri directoare linkuri. Site-ul este pe pozitia 1 la cautarile jocuri strategie, jocuri strategie online si jocuri online strategie iar la cautarea jocuri de strategie este pe poz 6 in urcare iar ca trafic in ultima perioada a scazut mult pe aceasta nisa ajunge pe la 600 in timpul saptamani si 800-900 in weekend, in curand o sa isi revina traficul, insa pana atunci nu are rost sa mentionez cifrele. Pe acest site promovez atat adsense cat si medipartners iar ca o cifra aproximativa undeva la 140 euro.

Ma adresez tuturor persoanelor interesate sa intre in acest sector online.

Iar bonus la aceste 2 site-uri ofer inca 2 dar mai mici www.jocuribenten.com si www.jocuriscooby.org, acestea 2 le-am promovat in directoare si bloguri iar prezenta in cautari este pe prima pagina insa pe pozitii variate, cine este interesat va verifica, iar ca trafic nu pot mentiona cifre exacte pentru ca nu am analitics pe nici unul dintre cele 2, dar ajung la un 400 cumulat, conform unui traker al scriptului.

 

 

Pret usor negociabil 2500 euro.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cum putem sta de vb.mai mult despre asta?

Ideea pe scurt e ca ti le iau daca ma inveti cum sa promovez si sa le intretin in continuare. Si eu sunt pe adsense, unul din site-uri e de jocuri flash poti sa-l vezi: http://www.bestgamesline.com (dar nu-mi merge prea bine..)

 

Trimite-mi mail pe adresa din site daca mai ai site-urile..sau altele..

 

Numai bine

Editat de White4ashes

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×