Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Nu e vorba neapărat de oboseala. Dar ceva nu e ok. Ador somnul.  Pot dormi si 10 ore dar cu intreruperi si adevărul e ca de obicei dorm 5-6 ore. Dar as dormi 10-12. În timpul somnului mai ales când visez ma simt atât de vie si de activa si de plina de viata încât prin comparatie,  când sunt treaza de fapt dorm. As vrea sa schimb asta . Am incercat cu trezitul dis de dimineața de ceva vreme , e si mai rau dupa ce ca sunt adormita mai ma simt si lesinata toata ziua. Acea trezire spirituala de care se vorbeste la mine e fizica. As vrea sa ma trezesc cumva sa simt ca sunt treaza nu adormita si amortita mereu. 

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Doar cand vin din Europa ca la timpul de zbor se aduna undeva invizibil si fusul orar care este greu de recuparat ca este din 9 ore cel putin, atunci pot dormi si 18 ore in continuare, dar nu accept deranjuri, urgente de nici un fel.   Fara acea odihna nu se poate functiona!!!   Dar si atunci bine dormit se ia cu incetul intrarea in noua atmosfera si se bea multa lichide clare.

Cand visezi crezi ca se intampla in realitate ... tradus pe limba doctorilor i se spune  ca ai un dezorder de dormit, Apnea se numeste medical conditia.   Ca se poate schimba asta sau nu asta nu stiu dar daca este obositoare conditia ai de mers la un specialist de dormit.   Mi se intampla si mie, e drept ca extrem de rar si lumea nu ma crede ce spun.   

Pe moment sint cu terapie si dimineata la 9 este prima parte la ora 3:00 PM a doua si trebuie sa vin acasa desi e cam departe, am nevoie sa mananc ceva, e si extrem de cald inca, dar revin dupa ce dorm o ora.   Ma opresc prin magazine si mai pierd 2-3 ore pe drum pana ajung acasa.  

In alte zile ma trezeste omu' ca el la 3-4 dimineata merge la plimbare langa canal cu grupul mare de plimbareti si n-ar pierde ocazia pentru nimic in lume.   Nu merge bine adormitul la mine dupa ce am fost trezita!!   Cafea sau ceaiuri nu ajuta deloc, nici fructe sau alta mancare.  

  • Like 2
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu as vrea sa pot sa dorm mai mult, deobicei dorm intre 7 si 9 ore maxim pe noapte. Cat dorm nu are legatura cu nivelul de energie din ziua urmatoare, ci doar cata oboseala s-a acumulat in zilele anterioare si de la ce anume si depinde nivelul de energie si de ce mi-am propus sa fac in ziua respectiva. În ultimele 2 luni am fost foarte ocupata cu lucruri care mi-au placut si am dormit mai puțin dar am avut un spor si o energie de m-am mirat si eu. Acum am lasat-o mai incet si m-am apucat de chestii care "trebuie" facute, ca au fost neglijate in ultimele 2 luni, si ma simt obosita de nici seara in parc nu mai am chef sa ies.

Imi doresc sa ma trezesc si eu pe la 10-11 cum ii aud pe unii, dar nu-mi iese, la 8 cel mai târziu 9 sunt in picioare.

Editat de Enki
  • Like 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu, de regulă, dorm cam puțin. Vine apoi o perioada scurta in care dorm de rup. Apoi iar în priză, într-o continuă idioțenie din care nu reușesc să ies, nu mă scoate nimeni și nimic, in afara de unele medicamente sau shituri. Mă simt terorizată mereu, nu găsesc motive concrete pentru a mă simți bine. Da, poate că există oameni care se mai simt și bine pe porcăria asta de lume. Pot să fiu paranoică și să par lucidă, mimez sentimente, stări și nu îmi găsesc liniștea. Trăiesc în trecut, viitorul mă sperie, prezentul mă sperie, nu am vreun interes conturat. Am niste afecțiuni care nu mă mai lasă să fac unele activități de bază. Fizice afecțiunile, nu cai verzi pe pereți. Ei, poate că primesc ceea ce merit, nu am fost, nu sunt și nu voi fi o persoana morală, nu pot.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Deci da, nu e despre oboseala fizica. Oboseala mea psihica nu ma lasa sa dorm, ce chestie.

Stiti ce fac eu cand nu fac ce face toata lumea? Stau in pat, fumez si plang. Si apoi ceilalti trag de mine, se asteapta sa fiu recuperata, vai ca trebuie asa si nu asa, baaaa!!! Obositilor, am obosit!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×