Sari la conținut
Forum Roportal
Salsa Galaxy

Cursuri de dans in Bucuresti

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

In luna mai, una din cele mai vechi scoli de dans din Bucuresti, si una din cele mai mari din tara, Salsa Galaxy Dance Company deschide grupe si module noi de dans atat pentru incepatori cat si pentru cei care fac parte deja din lumea dansului!

 

Daca nu stii exact care-i treaba cu dansurile latino ... ei bine, se poate rezuma totul in doua cuvinte: distractie nebuna! Nu ai nevoie de un partener stabil, nu se danseaza coregrafii ci la liber, iar alaturi de noi vei deprinde tehnica necesara unui leading/following bun! Si mai mult decat atat, pe langa miscare si iesirea din rutina cotidiana, vei descoperi o alta fata a lumii, iti vei face multi prieteni noi si vei constata singur ca lumea nu trebuie sa fie atat de "intunecata" si "plina de griji"!

 

Iar daca ai impresia ca dansul nu e pentru tine si ca ai doua picioare stangi, ei bine, lasa-ne sa-ti demonstram contrariul!

 

8 mai - Modul (3 luni) de Lady Styling

10 mai - Modul (3 luni) de Man Styling

 

14 mai - Grupa de incepatori Salsa (in cadrul grupelor de salsa vei invata de asemenea si bachata, cha cha sau kizomba)

 

25 mai - Modul (2 luni) de incepatori Kizomba (supranumit "tango-ul african")

25 mai - Modul (2 luni) de incepatori pentru salsa On2 New York Style si Cha Cha

 

Cursurile se tin seara si au loc in studio-ul Salsa Galaxy de vis-a-vis de Magazinul Victoria, pe Lipscani nr. 12 (intrarea se face prin Hostel Miorita, vis-a-vis de City Grill), etaj 1. Pentru mai multe detalii vizitati site-ul www.salsagalaxy.com sau trimiteti un email la adresa inscrieri@salsagalaxy.com

 

Inca de cand si-a deschis portile, Salsa Galaxy a incercat sa ofere un alt tip de a preda, bazat pe tehnici de a conduce si a urma, oferind in acelasi timp o atmosfera placuta in cadrul cursurilor. Aici incercam nu numai sa va invatam miscari usor de facut ci si sa corectam tehnici de dans (pozitia corpului, transferul de greutate, sfaturi pentru piruete, miscarea bratelor etc), shine-uri si sa va invatam ce inseamna interpretarea muzicala. Aici s-au introdus pentru prima oara in Romania cursuri de bachata, men styling, lady styling si salsa on2. Tot aici s-a predat pentru prima oara Rueda de Casino (miami style), cuban cha-cha si au aparut primele cursuri specializate pe muzicalitate iar din 2012 noi am deschis prima grupa exclusiv de Kizomba si Semba din Romania!

 

Sa fie distractie! Sa fie dans!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×