Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Aby05

Ecograf la cate saptamani e sigur?

Rate this topic

Recommended Posts

Salut

Acum 4 saptamani s-a rupt prezervativul si prietena mea a luat postinor,de atunci am facut 3 teste in a doua saptamana,2 teste in a treia saptamana si 1 test la 4 saptamani toate negative dar i-a intarziat menstruatia 2 saptamani deja ,ieri am fost la ginecolog,a facut ecograf si ia spus ca nu vede nimic cum ca ar fi sarcina insa nu stiu ce a vazut el la intestin si ia dat niste pastile laxative si sa mearga maine,ecograful a fost facut la 6 saptamani de la ultima menstruatie(am inteles ca asa se masoara saptamaniile de sarcina daca ar fi cazu)

Se vedea dupa 6 saptamani la ecograf daca era sarcina?are vre-un rost sa imi mai fac griji si dupa ce toate testele au iesit negative?din ce am inteles postinoru poate sa ,,reseteze,,ciclu.

Multumesc mult

Stai potolit, dca a luat Postinor corect, nu e gravi, ala deregleaza menstruatia pe multe luni.

Se vedea dupa 6 saptamani la ecograf daca era sarcina? are vre-un rost sa imi mai fac griji si dupa ce toate testele au iesit negative ?

Nu-ti mai fa griji ca nu e gravida. Se vedea deja la 6 saptamani daca era. Data viitoare cand mai veti cate o sperietura din asta, daca veti mai avea, sa faca test de sange. Ala iti va da raspunsul corect 1000%.

Edited by Naeema