Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Monapop

Gradinta Branduselor sect.3

Rate this topic

Recommended Posts

Vreau sa inscriu fetita la gradinita Branduselor din sectorul 3. M-ar ajuta mult cateva pareri de la parinti, despre aceasta gradinita.

Va multumesc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu stiu unde stai, dar daca stai aproape de Dristor iti recomand cu caldura gradinita unde au fost ambii mei copii (unul a "absolvit" anul acesta), Puiutul Pufos. Am vazut intimplator intrebarea ta (cautam ceva cu cursuri de germana!) si m-am gandit sa-ti raspjund stiind cat de important este pentru un parinte sa gaseasca o gradinita buna pentru copilul lui si cat de folositoare ii sunt impresiile celor care chiar au fost acolo.

Multe detalii nu iti dau pentru ca tot ce este postat pe site-ul lor este conform cu realitatea, iti ofer doar o informatie pe care nu o gasesti pe site: tot personalul lor se poarta extrem de frumos cu TOTI copii, fara sa faca diferenta. Se poarta cu toata atentia si faptul ca nu sunt 40 de copii in grupa (ca la gradinita unde a fost initial baiatul meu)ci doar 10 le usureaza acest lucru. De la ingrijitoare (care sunt suficiente) pana la directoare (care este mereu prezenta, se vede ca iubesc copii. Si asta estge mare lucru, iti spune o mamica care a schimbat ceva gradinite pentru piticii ei. Iar preturile sunt mai mult decat rezonabile pentru o gradinita particulara. (Cu masa, spagi, cadouri, fondul clasei si diverse chestii ocazionale, si la stat plateam cam tot atat pe luna!)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si eu il am pe baietelul meu intr-o perioada de proba la Puiutul Pufos (au 2 saptamani gratuit pe vara!) si cel putin pana acum (mergem de o saptamana deja) este super ok. Doamnele si tot personalul se poarta foarte frumos si am inteles ca au tot soiul si de alte activitati optionale pe vara in masura in care se completeaza grupele (inot de exemplu la un bazin din zona).

Au curte umbrita complet si copii pot sta chiar si zilele astea pe afara...Iar argumentul hotarator, dincolo de acomodare, este acela ca pretul si programul sunt foarte ok, fata de ce am vazut anul asta in Bucuresti.

Edited by samsara

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×