Sari la conținut
Forum Roportal
The Bitch

Chestii de Fapt Divers...

Postări Recomandate

Ma uitam aseara pe niste site-uri unde fel si fel de oameni posteaza diverse chestii pe care le-au auzit, vazut sau din cele ce intra la categorii de genul stiati ca si interesant de stiut. Multe mi s-au parunt interesante, informative, haioase, incredibile. Mi se pare interesant un topic din asta pentru asa ceva, un fel de stiati ca / ripley's believe it or not / curiozitati / ciudatenii / statistici / informatii asa doar de fapt divers / fun facts...:lol:

Postati si voi. Incep eu.

 

Here it goes.

Primul fact interesant:

 

 

 

 

Femeile rostesc in medie de 7000 de cuvinte zilnic. Barbatii putin peste 2000. :rot:

Biblia este cartea care se fura cel mai mult din diverse locuri publice.

A respira aerul din Mumbai (India) pentru o zi este echivalentul a fuma 2 pachete si jumate de tigari.

In anul 2010, pe data de 9 August, la ora 5 si 6 minute si 7 secunde, ora si data in scris arata astfel 05:06:07 08-09-10. Acest lucru nu se va mai intampla pana in anul 3010.

Singurul loc unde ne putem gadila singuri este in cerul gurii. Incercati.

In Singapore nu este permis sa umbli in pielea goala nici macar in propria locuinta, iar importul si vanzarea de guma de mestecat sunt interzise prin lege. Pedeapsa pentru incalcarea ultimelor doua, este de aprox. 5000 $ si un an de inchisoare. blink.gif Singura guma permisa este cea data de doctori (dentisti) in scop medical, unde numele pacientului care a primit guma este notat in registrul cabinetului.

 

In Japonia exista pepeni patrati. Sunt crescuti in astfel de forma incat sa fie eficient pozitionati in frigider fara a irosi loc mult. Din moment ce sunt patrati, se pot pune chestii peste ei, facand si mai multa economie de loc. Buba e ca sunt cam scumpi, vreo 82 $ pepenele.

 

square-watermelon.jpg

Editat de Naeema

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

9) Statuia unui cavaler calare in care calul are picioarele posterioare ridicate inseamna ca a murit intr-o batalie. Cele anterioare inseamna ca a murit pentru ranile din batalie. Daca are toate picioarele pe piedestal inseamna ca a murit din cauze naturale .

 

Cate statui in care calul are picoarele posterioare ridicate ati vazut pana acuma ? :blink:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am citit si eu chestia cu statuile si pozitia picioarelor calului cat si a calaretului, cu toate cu scria nimic de picioarele posterioare ale patrupedului. Cica s-ar fi demonstrat ca e de fapt un mit, in urma observatiilor asupra picioarelor la cai, in multe statui de pretutindeni si a informatiilor despre decesul calaretilor celebri.

 

Sunteti avid dupa senzatii tari si adrenalina ? Nici o problema....

Pentru mai puţin de 1600 $, puteti plati o companie franceza (UltimeRéalité) pentru a vă oferi o răpire-pachet de bază. Pachetul include urmatoarele:

- ve-ti fi luat cu japca de către nistre persoane necunoscute

- vi se va pune calus in gura si ve-ti fi forţati într-o maşină, dupa care ve-ti fi incarcerati într-o pivniţă întunecată timp de 4 ore.

 

Pentru o taxă adăugată, aveţi posibilitatea să adăugaţi la pachetul dumneavoastră de răpire, scapari de urmăriri cu barca sau cu elicopterul. De asemenea puteţi rămâne în pivniţă pe întuneric pentru mai mult timp, daca platiti extra.

 

Compania oferă senzaţii reale de violenţă, teroare şi teama de răpire reală. Dacă îndrăzniti, puteti chiar semna un contract de renunţare la răspundere. Odată ce-l semnati, nu aveţi nici o idee când va avea loc răpirea .Compania va urmareste in secret şi va răpeşte la momentul potrivit.

http://www.ultimerealite.fr/

 

:rot:

Editat de Naeema

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

6) In antichitate , in Anglia, lumea putea avea relatii sexuale doar autorizata de rege (exceptie faceau membrii de la casa reala). Cine vroia sa procreeze trebuia sa ceara permisul regelui si daca ii era acordat primea o tablita pe care era scris :

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×