Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Sindromul Mesterului Manole.

 

pentru că din propriile afirmaţii nu mai are halucinaţii iar Bolnav de schizofrenie paranoida presupune prezenţa halucinaţiilor DECI orice mesaj din partea lui, el fiind cel ce a pornit topicul s
  • Upvote 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sindromul Mesterului Manole.

 

 

 

Vad ca a inceput sa iti placa diagnosticarea. Mai putin informarea. Ia cauta tu niste informatii, ca sa vezi cat de multi sunt nefunctionali social din cauza unor tulburari psihice diagnosticate de profesiionisti, autodiagnosticate sau nediagnosticate. Poate descoperi si cat de mare e riscul estimat ca aceste probleme sa atinga cote ce vor pune societatile pe butuci.

 

 

 

  • Upvote 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Chiar asa dom'le !

Adevar ai glasuit !

Pai, ce facem aici?.... ori suntem nebuni , ori nu ?!?

 

 

P.S. Prin silogism, on topic sunt numai cei ce au halucinatii.

 

dă şinşi, ora şinşi! Chiar aşa!!! Şi s

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La ce postari sterse te referi? Ca nu pricep.

uite la acestea!

 

post-345308-0-17187200-1354740685_thumb.png

 

stai că mi-am dat seama nu am atras atenţia la PM (PM (also written pm) often means "after noon" in the 12-hour clock (Latin Post meridiem).) greşeala mea mii de scuze dară îi încurajez pe toţi să SCRIE!!!

Editat de Călin Ţurcan

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dar maine e o noua zi si poate o sa fie mai buna ca asta.

 

Faptul că o să te încrezi în psihiatrie şi în ceia ce spun psihiatrii nu o să te facă să te simţi mai uşor şi sau mai bine, invers o să te distrugă ca să te simţi mai bine trebuie să cercetezi întrebarea şi să nu te bazezi pe cele spuse de medici noi dacă ai observat trăim într-o societate imperfectă de aceia şi există legi care să reguleze relaţiile în societate asta ceia ce ţine de comportament. această imperfecţie e prezentă în toate aspectele şi medicina nu-i ocolită e imperfectă şi ea uite ţi-am pregătit ceva materiale:

 

în filmele care am vrut să le vezi se arătă cum o comunitate de psihiatri plătiți de companiile farmaceutice inventează noi boli psihice pentru a vinde cît mai multe medicamente, a ajuns la aceia că starea de nervozitate în timpul cînd vorbești în fața unui auditoriu, e tot diagnosticat ca boală psihică, mai e arătat cum oamenii care iau aceste medicamente săvîrșesc omoruri se sinucid, chiar dacă le luau de la lipsa de somn, sub acțiunea acestor medicamente oamenii sunt liniștiți și e imposibil să se revolte, ele opresc primirea informației prin telepatie limitînd omul la sursele de informație disponibile, care au fost create sub controlul și cu acordul sistemului de control, medicamentele de așa tip se dau gratis) După acest film m-am lăsat de tratament.

 

 

despre metodele folosite de psihiatrie:

 

În filmele:

 

The DSM: Psychiatry's Deadliest Scam - DSM: înșelătorie Mortală a Psihiatriei

 

Psychiatry An industry of Death - Psihiatrie O industrie a morţii

 

Misinformation in psychiatry - Dezinformarea în psihiatrie

 

şi multe alte filme pe care le găseşti la căutarea pe youtube la cuvîntul Psychiatry.

 

 

La fel sînt arătate sălbătăciile din psihiatrie şi metodele de chirirgie traumantă folosită de ei cum ar fi trepanarea şi electro cutarea creierului, toate acestea se întîmplă cînd psihiatri încă n-au elaborat nici o metodă de a deosebi prin analize sau examinări cum ar fi analiza sîngelui sau electroencefalograma o persoană socotită normală de una socotită bolnavă psihică, dacă de făcut aceste şi alte examinări unui om socotit normal şi unui socotit bolnav n-o să fie nici o diferenţă. În filme peihiatrii recunosc că nu ştiu cauza a ceia ce ei numesc boală pcihică şi încă n-au lecuit nici o persoană. şi multe alte amănunte.

 

http://dsm-exposed.com/RX.htm

 

şi aici pot traduce textul:

 

http://translate.google.com/#en/ro/

 

sau aici pagina tradusă:

 

http://www.microsoft...osed.com/RX.htm

 

 

după ce faci cunoştinţă şi ai timp caută pe youtube:

 

dacii adevăruri tulburătoare

 

dacii noi dezvăluiri

 

o să-ţi mărească încrederea în tine.

 

Plus la toate îţi pot demonstra că informaţia primită de tine e transmisă de entităţi, dar va trebui să treci un curs de pregătire care v-a dura de la 8 la 12 luni.

 

Şi încă ceva ce nu-o să-ţi placă vrei sau nu da ţie ţi se transmite informaţie prin telepatie mai exact:

 

Eşti o formă de viaţă care s-a renăscut, pe tine te influenţează spirite, stafii, alte forme de viaţă, prin transmiterea a gînduri, sentimente, dorinţe, idei, amintiri, vise, create artificial special pentru a te influenţa, la fel prin suprapunere şi impunere de a acţiona, înţelege, gîndi, mişca… şi cele de mai sus se referă la toate vietăţile din cel puţin cosmosul în care ne aflăm. Din experienţă proprie dacă o să afirmi că n-ai halucinaţii sau că nu mai vorbeşte nimeni cu tine, de la asta ei n-o să se oprească.

 

Referitor la religie numai una te poate ajuta Druidismul sau Şamanismul sînt unicile religii în care cei care comunică cu entităţile sînt socotiţi normali, şi nu numai dar le şi acordă posibilităţi de a se controla şi a se elibera de a alege cum să fie influenţaţi.

 

Te interesează iniţierea?

Editat de Călin Ţurcan

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu cred ca stii tu ce este mai bine pentru el si daca tratamentul medicilor este corect sau nu.

 

Si daca il incurajezi sa nu mearga la psihiatri ci la cursuri de initiere in samanism si intelegerea entitatilor, crezi ca il ajuti asa?

Ştiu mai bine pentru că am trecut prin toată gama de experienţe care se numeşte schizofrenie paranoid-ală şi ştiu din propria experienţă ce e şi pot să zic aproximativ ce simte şi cam ce-l deranjează.

 

Lasă să mergă la psihiatri cît doreşte, numai să nu bea medicamentele prescrise de ei.

 

Referitor la cursuri de iniţiere, merge vorba de druidism şi asta-i unica soluţie, pe celălat talger e respingerea de societate ca a unui element defect, cu tratament distructiv care nu aduce efect deloc nu că aşteptat, ce duce la degradare mintală, fără posibilitatea de a reveni la activitatea normală, şi în cel mai grav caz poţi ajunge pe stradă. Eu am pregătit materiale pentru un proiect de mini fermă energetic independentă cu 2 ha de pămîn arabil, care are capacitatea de a hrăni 42 de oameni anu împrejur pentru ai strînge din acei 40%-60%, din cei diagnosticaţi cu schizofrenie şi schizo paranoidală de pe străzi şi ai reîncadra în societate cu posibilitatea de a funcţiona la un nivel cu cei numiţi sănătoşi. Cine e de acord să mă susţină, participe chiar şi în calitate de membru sau persoană care trece prin tratament, aştept cu nerăbdare să mă contactaţi la: calin_turcan@mail.md. Accentul principal se pune pe dieta fără gluten şi cazeină şi exerciţii pentru creier. Loc pentru a începe afacerea este în satul Bălăsineşti raionul Briceni la buneii mei. Acelaşi lucru vreau să-l fac într-un sat din mijlocul şi sudul Moldovei şi paralel sau după de extins şi în România.

 

Eu ştiu precis că cei ce comunică cu noi sînt entităţi unele posibil să aibă corp şi să se afle pe alte planete sau nave spaţiale altele fiind spirite, stafii, sau alte forme energetice de viaţă. AlexCoiotu pentru a reveni la normal trebuie să înţelegi că cu tine comunică o formă inteligentă de viaţă şi tu foloseşti una din funcţiile blocate ale creierului în detrimentul altor funcţii, aşa e situaţia. asta-s condiţiile impuse de sitemul de control condus de intelect artificial, care-i ţine pe toţi oamenii limitaţi la 3% din potenţialul creierului, le monitorizează gîndurile, stările şi evoluţia de la momentul pornirii inimii la embrion, uneori mai dinainte, renaşteri succesive cu toate ce reiese de aici. A înţelege regulile de interacţiune, cauzele, şi consecinţele e unica soluţie. Să iai antipsihotice ne naturale pentru a bloca această funcţie duce la pierdere de timp şi o stare şi mai gravă, trebuie să te foloseşti de situaţia în care te afli şi să scrii toată informaţia care ţi-se transmite. ori pe un blog ori pur simplu calculator sau caiet, după alegi ce din această informaţie e logic şi o faci publică. Încurajează posibilitatea de a folosi o funcţie adăugătoare a creierului nu o bloca. Tu pentru sistemul de control deja prezinţi pericol cu pocăirea, spovedirea, închinarea, ruga n-o să primeşti înapoi funcţiile creierului pe care le-ai folosit pînă la momentul contactului telepatic cu tine, tu deja ai experienţa schimbului de gînduri şi eşti convins că asta e posibil. Dacă nu începi să-i sfîşii cu dietă şi exerciţii pentru creier, gîndire pozitivă te sfîşie ei pe tine.

Editat de Călin Ţurcan

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Vad ca a inceput sa iti placa diagnosticarea.

 

Nu exista sindromul mesterului manole, era doar o metafora. Si era pentru Alex, nu pentru Calin cum gresit ai interpretat. Pentru ca Alex darama singur ce construieste, fara sa-si dea seama uneori si se mira de ce nu-i iese nimic.

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ştiu mai bine pentru că am trecut prin toată gama de experienţe care se numeşte schizofrenie paranoid-ală şi ştiu din propria experienţă ce e şi pot să zic aproximativ ce simte şi cam ce-l deranjează.

 

Lasă să mergă la psihiatri c

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×