Salt la continut


Fotografie

www.fifaxro.net


  • Te rog sa te conectezi pentru a raspunde
Nu exista raspunsuri la acest subiect

#1 Mulholland

Mulholland

    Ghiocel

  • Members
  • 1 mesaje

Scris 11 April 2012 - 08:32 PM

FiFAX Romania este un forum dedicat iubitorilor de fotbal dar in special jucatorilor de Fifa . Nu conteaza daca esti jucator experimentat , amator sau nu stii cum sa intrii in joc , membrii din administratia lui va vor ajuta in legatura cu orice problema , de la inregistrarea pe website la intrarea in joc si stabilirea conexiunii la meciurile online.
Suntem unul dintre putinile forumuri de acest gen care pana acum are membrii fideli destul de maturi care au jucat la noi in competitii inca de la deschidere si sunt total multumiti de maniera de suport si organizare .

Organizam cupe de Fifa de la 2007 la 2012 in functie de cererea jucatorilor . In afara de acestea puteti face oricand o provocare pentru alti membrii sau sa participati la discutiile care au loc in legatura cu evenimentele din champions league si alte competitii importante.

Adresa websiteului este : www.fifaxro.net (care este un index practic) de pe care puteti intra pe forum.
Desi la inceput este posibil sa nu arate foarte spectaculos va rog sa va inregistrati pentru ca multe topicuri / optiuni nu sunt vizibile vizitatorilor iar apoi sa aruncati o privire prin subiecte.

Multumim celor care viziteaza si raman alaturi de FiFAX Romania.

Id messenger contact / email : fifaxromania@yahoo.com .
  • 0