narcisa_camelia 0 Report post Posted April 11, 2012 buna ,am o nedumerire .de curand mi s-au lipit bracketi pe dinti ,dar fara sarma aceea care trebuie deasupra ,am programare peste o saptamana este normal ca nu mi-a montat sarma ?.deja un bracket mi-a cazut . Share this post Link to post Share on other sites
LikeThisPoppy 1630 Report post Posted April 11, 2012 buna ,am o nedumerire .de curand mi s-au lipit bracketi pe dinti ,dar fara sarma aceea care trebuie deasupra ,am programare peste o saptamana este normal ca nu mi-a montat sarma ?.deja un bracket mi-a cazut . Trebuie sa-ti monteze si sarma. Ea este cea care actioneaza asupra danturii. Bracketii reprezinta suportul. Probabil ca urmeaza sa adauge si sarma. cat despre faptul ca ti-a cazut deja unul, acesta poate cadea si cu sarma pusa. Ai grija ce si cum mananci. De obicei se taxeaza lipirea bracketului. 1 Share this post Link to post Share on other sites
StefaniaM 1 Report post Posted July 28 sa ii spui la ortodont ce si cum mananci pentru ca asa iti poate recomanda ce sa faci si cum sa faci/respectiv sa nu faci. Share this post Link to post Share on other sites