Sari la conținut
Forum Roportal
The Bitch

Masini adevarate vs. masini americane

Evaluează acest topic

  

8 membri au votat

  1. 1. Care masini credeti ca sunt mai bune ?

    • Europene
      2
    • Japoneze
      4
    • Americane
      2


Postări Recomandate

Daca americanii se pricep asa bine la facut masini, precum au impresia, si daca produc asa masini de calitate precum au impresia, de ce nu sunt ei cei mai reputabili fabricanti de masini din lume ? De ce inafara de Planet America, masinile lor au prea putina priza cu cumparatorii ?

De ce masinile europene au mai mult succes in lume, in ciuda faptului ca sunt mult mai scumpe decat cele fabricate in USA ?

Poate pentru ca omul prefera sa dea un ban greu, atat timp cat il da pe calitate ?

De ce oare masinile japoneze au cucerit planeta, in vanzari si succes ?

 

Masina mai hidoasa ca asta n-am vazut. Zici ca-i dric. :rot:

 

 

 

Editat de Naeema
  • Upvote 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca numai americanii fabrica masini, restul populatiei de pe planeta n-are industrie si lumea moare de foame!!! Canadienii fabrica piese pentru masinile americane insa nu poate sa-si permita sa cumpere o masina din asta cum le clasifici tu. Nemtii tin pretul ridicat la automobile sa n-aibe acces oricine la ele, doar cei cu sange albastru, americanii insa vor clienti sa dezvolte economia si sa aibe fiecare ce se gaseste pe piata. Nu merita mai mult nici masinile lor si nici nu sint comfortabile ca nu conduc pe distante mari, etc.

Ausslanderii sa cumpere gunoiul nemtesc, asa vor ei sa mentina curatenia tarii, nu numai la masini la locuinte e la fel dar si la locul de munca cu plata muncitorilor.

Sper ca-ti dai seama ca te comporti ca un copil de gradinita???

 

In Canada e clar ca nu se vede o masina din asta nici pe strada sau in locuri de vanzare ca cine ar putea sa-l cumpere??? Doar turistii americani circula pe roti din astea pe soselele goale ...

Editat de The Unknown
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Autoturisme e drept, nu prea stiu sa faca. Insa, la motoare diesel industriale nu-i bate nimeni, fie el neamt, galben sau alt soi. :D

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pentru ca nu sunt interesati sa vanda prea multe pe restul planetei.

 

Un alt concept de producator/marketing :crazy: ... intr-un magazin la Bucuresti in '94 vanzatoarea nu voia sa ne vanda CD-uri nici daca murim ca asa vrea ea, si ne demonstreaza ca eu cu dolarii mei n-am putere peste ea .... etc., si nimeni n-are ce sa-i faca!!!!

Copiii mei l-au intrebat: - atunci de ce e deschis magazinul??? care nu era al ei desigur insa conceptia de negustor e de vina.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca numai americanii fabrica masini, restul populatiei de pe planeta n-are industrie si lumea moare de foame!!! Canadienii fabrica piese pentru masinile americane insa nu poate sa-si permita sa cumpere o masina din asta cum le clasifici tu.In Canada e clar ca nu se vede o masina din asta nici pe strada sau in locuri de vanzare ca cine ar putea sa-l cumpere??? Doar turistii americani circula pe roti din astea

Sigur ca da, norocul omenirii ieste ca americanii nu au monopol pe industria auto-moto. Desemenea, ce nu stiai ca canadienii inca folosesc roata patrata ? Noi aicisha nici n-am auzit de roata rotunda, dapoi de masine, dapoi sa ne mai permitem sa mai si cumperam. Mergem cu sania. Vai vai vai... :rot:

 

Ti tin sa mentionez ca acesta nu este un topic despre America, Canada, care e mai inapoiant si care e mai avansat, nu e competitie Americano-Canadiano-Europeana, nu e topic de aparat America, atacat Americat, ironizat alte tari, samd. Nu esti americanca deci las-o dracului balta si nu gte mai da atat de sifonata cand cineva indrazneste sa deschida un subiect care are legatura cu acea tara ok ?

Nu transforma acest topic in rahat pro american. Pentru asta este aria de politica.

Eu nu am facut decat sa deschid un topic despre ceva bine cunoscut si anume ca masinile americane nu au reputatie prea buna si succes in lume si ca cele europene si japoneze au. Ce esti asa ofuscata de parca ti-a scuipat cineva in ciorba ?

 

Nemtii tin pretul ridicat la automobile sa n-aibe acces oricine la ele, doar cei cu sange albastru

De aia aproape toti nemtii conduc masini fabricate de ei, ca au sange albastru. Or fi nobili toti. :lol:

 

Sper ca-ti dai seama ca te comporti ca un copil de gradinita???

Asta e un comentariu bun sa-l citeasca Darianna. Dariano ia zi tu, ce parere ai ? Ce am mai facut de data asta incat primesc astfel de comentariu intr-o discutie despre masini ?

Daca tot mi sa facut morala ca o urmaresc, jignesc si atac la tot pasul fara motiv, explica-mi si mie ce face ea ?

Editat de Naeema
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Intr-adevar, masina poporului (VW, dupa denumirea impusa de catre national-socialism - care mai si renega clasa nobila, printre altele) este doar pentru cei cu sange albastru.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×