Sari la conținut
Forum Roportal
Alecs191

league of legends

Postări Recomandate

Cu siguranţă mulţi dintre voi aţi jucat Warcraft 3 şi harta Defence of the Anciets (DotA). Jocul DotA a făcut ravagii printre jocurile LAN si online ( în sensul bun al cuvântului şi evident la modul figurat) şi rămâne piatra de temelie pentru jocurile de acest gen.

Acest tip de joc se numeşte MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) în care gasim diferite echipe de jucatori (3 vs 3, 5 vs 5) luptandu-se intre ele pentru a-si invinge inamicul si in final sa-i distruga baza ( un fel Quake, Unreal doar ca din perspectiva total diferita).

Bun, am aflat despre genul de joc MOBA, dar ce stie League of Legends sa faca?

O sa incepem cu inceputul. League of Legends( prescurtat LoL) a fost creat de omul ce a creat si harta DotA din Warcraft 3. Deja suna bine conceptul jocului, nu? A fost creat impreuna cu echipa de la Riot Games si este astazi unul dintre cele mai apreciate jocurile online free to play (DA, este gratis) crescand foarte mult in ultimul an. Jocul a fost lansat in octombrie 2009, in octombrie 2010 a participat la concursul "WCG", iar anul acesta in iunie va participa la concursul "Dreamhack". Bun, pana acuma am laudat jocul si am aratat cat de mult s-a dezolvat in mai putin de doi ani, ar cam trebui sa aflati si despre ce este vorba.

Ca sa joci LoL, accesezi site-ul lor, http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f53a650e5e71301580408 si iti creezi un cont. Ai posibilitatea sa iti creezi pe serverul american, sau pe cel european. Eu sugerez pe cel european deoarece gasesti multi romani aici, decizia este a ta. Sa presupunem ca ai downloadat jocul deja si este instalat, urmeaza sa te loghezi cu proaspatul cont creat. Dupa ce te-ai logat, trebuie sa iti creezi summoneru-ul, adica creezi o replica de a ta in lumea virtuala, iid ai nume si deja poti sa incepi jocul. Summoner-ul esti de fapt tu care controlezi tot. O sa vezi un buton mare si rosu PLAY. Poti sa urmaresti tutorialul sau sa incepi sa te joci direct, fiind un mare cunoscator si gamer, iarasi decizia ta.

In dreapta vezi butoanele "summonerul-ui", profil, setari initiale ale jocului si shop. In legatura cu magazinul online revenim mai tarziu. Intri la profil si o sa gasesti mai multe butoane in legatura cu istoria meciurilor, campionii (eroii) pe care ii folosesti in jocuri, paginele de rune, pagina de masteries, adica talentele summoner-ului si pagina de vraji ale summoner-ului. O sa va intrebati ce sunt alea pagine de rune, si masteries, dar intai va trebuie sa stiti despre "champions". Saptamanal, jocul ofera un set nou de campioni pe care tu, summoner ii poti folosi in joc si de a castiga in fata altora. Ai posibilitatea de a juca cu alti eroi dar va trebuie sa ii cumperi din shop. Cum ii cumparam? Simplu, dupa fiecare joc, primesti un numar de "Influence Points" (IP), un fel de moneda de schimba intre tine, summoner si shop-ul online. Eroii din magazine au toti un pret stabilit, tu trebuie doar sa ai destule IP ca sa ii cumperi. Cam atat restul vedet voi in joc..... numele meu in joc este RoLe192 dati'mi add friends si mai vb...

 

 

creeaza cont de aici http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f53a650e5e71301580408 si inca ceva cand va inregistrati sub Date of Birth: avet REGION: EU Nordic & East (change) Dati pe (change) si bifati la EU West pentru ca sunt mai multi romani aici.

cand ati completat tot dati click pe PLAY FOR FREE . sub PLAY FOR FREE va apare Download the Game descarcati jocul si gataaaa

Si inca ceva dupa ce ati instalat jocul inainte sa apasati PLAY va apare in stanga regiunea asigurati'va sa fie EU West daca apare alta regiune dati change region. contul de pe EU West nu merge pe EU Nordic & East. bafta

Editat de Alecs191

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×