Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

pai toate se reduc la cifre si cum avem doar 9 ... :)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Elemente negative pentru persoana cu Numarul vietii 3: In momentul in care esti ranita, vrei sa te retragi in singuratate, devenind astfel o persoana capricioasa. Uneori poti face comentarii dureroase la adresa unor persoane.

 

 

:cry: :cry: :cry: :cry:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cam putine numere ale vietii pentru cite caractere sint pe lume.

 

 

Desi pare ciudat caracterele si personalitatile oamenilor sunt destul de asemanatoare. Aceasta cu numele este o sintetizare a mai multor tipologii umane. Unele lucruri se pot potrivi, altele nu. Si depinde si de situatie.

De cateva zile la mine se potriveste foarte bine ( am cifra 8 ) partea "Ai tendinta de a inspira persoanele din jurul tau si uimesti prin ideile cu care vii atunci cand vine vorba despre munca in echipa."

Este unul din aspectele care se repeta in diferite etape in viata mea. :lol:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

O alta varianta de interpretare a numarului destinului:

 

1:

 

Despre cei care au numarul destinului 1 se spune ca sunt nascuti lideri. Tipul insistent in dreptul sau de a fi propriul stapan asupra mintii si clamati permanent libertatea gandului si actiunii. Aveti capacitate de conducere si determinare. Nu va place sa va stea nimeni si nimic in cale o data ce ati apucat spre un anumit drum care ar trebui sa se finalizeze cu o tinta precisa. Va asumati responsabilitatea de a fi protector si prevazator cu cei pe care ii iubiti.

Impuneti respect si atentie si deveniti iritabili si, in aceasi masura, autoritari atunci cand lucrurile nu ies asa cum vreti. Simtiti nevoia sa fiti la comanda lucrurilor cu adevarat importante si rezistati unor roluri cheie.

Aveti un exceptional simt creativ si original - in acelasi timp - si aveti simtul neobisnuitului. Va atrag probleme unicat si chiar aveti curajul sa deviati de la "calea batuta". Puteti fi intolerant cu propriile defecte, dar si cu ale celorlalti.

Sunteti mereu preocupati de propriul statut si nutriti sa aveti macar aparenta succesului si a satisfactiei proprii. Nevoia de a aparea instarit va impinge sa luptati pentru mai mult, pentru succes si lucrurile fine ale vietii.

Ar trebui sa fiti atenti sa nu deveniti egoisti, ingamfati si mult prea grijulii cu propriile aparente. Trebuie sa va auto-protejati impotriva propriului comportament mult prea zelos, suparator si a caracterului agresiv. Daca aceste asa-zise calitati nu le puteti tine sub control, aveti toate sansele sa deveniti excesiv de dominator, razbunator si chiar violent.

Cele mai bune rezultate le aveti atunci cand abandonati propriile trucuri. Ideal ar fi sa fiti propriul vostru patron, domeniile cele mai indicate, pentru cei cu Numarul destinului 1, fiind in constructii sau ca specialisti intr-o anumita meserie din cele care se practica individual. Hotarati-va repede care este calea pe care o veti urma in viata si depuneti tot efortul si determinarea de care sunteti in stare pentru a va realiza visul.

Aveti tendinta de a deveni supra-stresat prin insasi natura voastra. Fiti atenti la ce fel de mancare mancati, indicat ar fi sa aveti si un program regulat de exercitii fizice. Sportul este adesea o rezerva de sanatate pentru acei care au stilul vostru de viata, cu precadere sporturile care implica alergari sau inot.

Nu lasati ca mandria si egocentrismul sa va acapareze felul de a fi. Tineti minte, talentele si abilitatile voastre sunt un dar dintr-o sursa inalta, care ar trebui sa scoata in evidenta gratitudinea si umilinta mai degraba, decat mandria si ingamfarea.

De cele mai multe ori, persoanele guvernate de Numarul destinului 1 vor obtine mai multe de la viata, atat timp cat determinarea, creativitatea, originalitatea si pionieratul sunt exploatate la maximum. Talentele voastre sunt variate si potentialul vostru pentru succes este considerabil.

Aveti inclinatii spre afaceri, institutii militare sau guvernamentale atat timp cat aveti un rol de sef - mai mare sau mai mic - si posibilitatea de a face ca lucrurile sa evolueze asa cum vreti voi.

 

 

2:

 

Cuvantul cheie al naturii celor care se afla sub influenta Numarului 2 este: impaciuitor. Sunteti extrem de sensibili, influentabili si un pic timizi. Aceste calitati sunt, in acelasi timp, taria voastra dar si slabiciunea voastra, in timp ce depuneti o sensibilitate enorma in sentimentele voastre, dar in ale altora, aceeasi sensibilitate va poate cauza o stagnare, daca nu chiar o regresiune a talentelor voastre. Sensibilitatea si receptivitatea sunt printre cele mai fine calitati ale voastre.

Deoarece stiti intuitiv ceea ce doresc oamenii sa simta, voi veti putea fi extrem de diplomati si de plini de tact. Sunteti, de asemenea, rabdatori si cooperanti. Lucrati bine in grup si, intr-un fel sau altul, gasiti calea de a crea armonie intre diverse opinii.

Va plac poezia si muzica, aveti nevoie de un mediu de viata armonios.

Aveti inclinatie catre infrumusetare si un fin simt al ritmului si echilibrului. Aveti calitati de vindecator in special in domenii ca masaj, acupunctura, terapie - care implica lucrul cu corpul (fizic) - si consiliere. In orice caz, sensibilitatea voastra poate sa devina dusmanul vostru. Ego-ul vostru extrem de delicat se "invineteste" usor si puteti sa intelegeti remarcile egoiste si criticile altora.

Pentru ca sunteti usor de ranit, cei sub influenta Numarului 2 aveti tendinta sa va refuzati propriile dorinte si contributii la chestiuni la care luati parte. Prea des evitati confruntarile pentru a nu da nastere la batalii. Atunci cand va folositi considerabila forta interioara, acest lucru va da curajul sa folositi propria tarie de caracter atunci cand este nevoie.

Sunteti un amant(a) sensibil(a) si pasional(a); extra-perceptiile voastre va fac constienti despre nevoile si dorintele partenerilor, cu care voi sunteti capabili sa va realizati in viata cu o delicatete aproape magica. In orice caz, cand va simtiti tratati cu raceala sau cand vi se da papucii, puteti reactiona cu o putere devastatoare, cateodata folosind propriile argumente critice ca razbunare.

Faptul ca va cunoasteti capacitatile, combinat cu abilitatile diplomatice si talentul de organizator va dau abilitatea de a va salva din incercari dificile. In realitate, sunteti adeseori puterea din spatele jiltului. In orice caz, cel mai adesea nu veti fi beneficiarul cinstirii pe care o meritati pentru munca de finete pe care ati facut-o sau rolul vostru este subestimat si realizarile trecute cu vederea. Mai degraba decat sa "clociti" pe propriile nerealizari, mai bine ii infruntati pe cei care v-au subestimat contributia si, abia apoi, asteptati recunoasterea.

Aveti nevoie de securitate si confort, o atmosfera de liniste si de compania celor pe care ii iubiti. Sunteti perfectionisti atunci cand este vorba sa va creati mediul de lucru sau de viata, la domiciliu. Aveti gusturi excelente, care sunt evidente in ambientul privat. Sunteti un companion fin si aveti un excelent simt al umorului.

Prietenii va cauta pentru calmul si linistea pe care le degajati. Acesta calitati va transforma intr-o persoana ce poate fi caracterizata ca fiind un "rai sigur" sau orice alta caracterizare data de persoane cu bun simt care recunosc compasiunea si intelegerea de care dati dovada. Cand va gasiti nisa in care veti trai o viata intreaga, va veti putea dezvolta toate talentele si inteligenta pentru a atinge marele succes.

Cautati ca si munca pe care o veti presta sa va permita sa va dezvoltati natura sensibilitatii. Fiti mereu liantul care ii tine pe toti impreuna.

Ariile profesionale care va confera succes maxim si satisfactii, pentru cei guvernati de Numarul destinului 2, sunt consilierea, profesoratul si vindecarea. Sunteti, de asemenea, unicii potriviti pentru o cariera in muzica, arhitectura, advertising, design floral, moda, reparatii ceasuri si alte masinarii de finete.

Politica si avocatura va permit sa va folositi talentele considerabile in domeniul negocierilor si a rezolvarii problemelor delicate.

 

3:

 

Cei nascuti sub influenta Numarului destinului 3, poseda un deosebit talent, creativitate si expresie de sine. Multi scriitori, poeti, actori si muzicieni sunt nascuti sub Numarul 3. Dumneavoastra aveti haz, posedati un talent oratoric deosebit si va simtiti minunat sub luminile rampei.

Talentul vostru pentru artele de expresie este abundent, ceea ce face sa fiti predestinati sa incepeti o viata de artist inca din copilatie. Oricum, abilitatile dumneavoastra artistice pot sa se maturizeze numai prin disciplina si angajament pentru a desavarsi dezvoltarea adevarata a talentul dumneavoastra.

Datorita talentului vostru natural de autoexprimare, puteti sa fiti mereu sarea si piperul petrecerilor, in general in centrul atentiei. Oricum, dumneavoastra ati putea cu usurinta sa va irositi talentul devenind un fluture social.

Creativitatea dumneavoastra este un cadou divin care este posibil sa va dea confortul si luxul pe care il doriti, dar nu fara o concentrare continua si disciplina.

Sunteti persoane extrem de optimiste si ai aveti elasticitate remarcabila cu care sa infrangeti multe piedici. Cei nascuti sub Numarul destinului 3 sunt activi in plan social, populari si ii inspira pe cei din jurul lor cu atitudinea aparent nepasatoare. Totodata, puteti sa fiti generosi in mod excesiv.

Multa lume nascuta sub acest numar pare sa aiba dificultati in a tine banii in mana, deoarece aveti tendinta sa fiti cam dezorganizati si, nu in mod special, neseriosi in legatura cu raspunderile pe care le primiti.

Voi sunteti usor emotionabili si vulnerabili. Cand sunteti ranit, dumneavoastra va retrageti intr-o oaza de liniste, dar eventualele ingerinte, in scutul pe care vi l-ati creat, le veti inlatura cu glume si raset care ascund, de fapt, sentimentele voastre adevarate.

Voi puteti deveni capriciosi si cinici atunci cand sunteti deprimati. Din pacate, aveti toate sansele sa cedati tentatiei de a lansa remarci sarcastice care pot deveni chiar dureroase pentru cei din jurul vostru.

Cand il veti folosi in mod pozitiv, talentul dumneavoastra de auto exprimare poate deveni o forta de mare inspiratie in lume, inaltandu-i pe ceilalti si aducand mult succes si fericire pentru voi.

 

4:

 

Cei care au ca Numar al destinului cifra 4 sunt practici si cu picioarele pe pamant, cu idei solide despre ceea ce este bun sau gresit. Sunteti ordonati si organizati in ceea ce faceti, sistematici si controlati si sunteti hotarati si metodici, angajandu-va in rationamente pas-cu-pas care sa va apropie de rezolvarea problemelor. Odata angajati in ceva, nu va dati batut prea usor.

Nu sunteti adeptii unei scheme de lucru incarcate. Mai degraba alegeti sa munciti din greu si sa stati ore in sir peste program pentru a va construi o cariera. Sunteti adeptii ideii ca totul incepe cu o fundatie solida.

Cu multa claritate, tenacitate si perseverenta aveti un mare potential pentru succes, dar numai dupa ce depuneti un efort intens si doar prin infrangerea limitarilor pe care voi adesea le intalniti.

Justitia si onestitatea sunt sacre pentru voi. Sunteti persoane de incredere si vrednice de crezare, un adevarat punct de referinta in comunitatea in care traiti. Desi nu sunteti idealisti, voi sunteti dispusi sa munciti pentru progresul comunitatii. In orice caz, sunteti rigizi cu ideile pe care le aveti si, cateodata, mult prea rapid in a va judeca camarazii.

Cei guvernati de Numarul vietii 4 sunt loiali fata de cei pe care ii iubesc si lucreaza foarte bine si cu altii. Este foarte important ca in timp ce faceti parte dintr-o echipa sa aveti responsabilitati si sarcini proprii bine definite, voi veti evolua mult mai bine atunci cand responsabilitatile nu se suprapun cu cele ale celorlati membri ai echipei.

Potentialul vostru pentru succes este favorabil in mod deosebit in domeniile bancar, contabilitate, management, organizare, constructii, agricultura, stiinta si in zone juridice. Trebuie sa fiti atenti sa nu fiti autoritari si nepoliticosi. Aveti un rar simt al disciplinei si perseverentei si nu oricine poate tine pasul cu voi.

Puteti manevra banii cu grija si va place sa aveti acea siguranta a oului in cuib. Pasiunea voastra pentru munca va conduce adesea catre un inceput timpuriu de cariera. Datorita naturii voastre metodice puteti deveni usor rigizi si incorsetati in conventii.

Acest lucru face sa pierdeti cateva oportunitati care va ies in cale. Trebuie sa va cultivati flexibilitatea caracterului.

Sunteti persoane care se simt bine in casnicie si adesea deveniti responsabili, iubitori, buni parinti. Oricum, orice va violeaza profundul simt al ordinii, cum ar fi despartirea sau divortul, poate deveni o experienta zguduitoare pentru voi.

Puteti deveni foarte usor obsedati si adesea razbunatori, cautand sa aplicati propria definitie a legii. Sunteti, in schimb, curajosi si adevarati supravietuitori. Sunteti persoane care pot pune fundatia in orice proiect. Capacitatea voastra de pentru munca grea, simtul practic si valorile traditionale va vor rasplati prin a va oferi cu recompensele pe care le asteptati si le meritati.

 

5:

 

Cuvantul cheie al personalitati celor aflati sub influenta Numarului destinului 5 este: libertate. Va place sa calatoriti, aventura, varietatea si sa cunoasteti noi oameni. Aveti o curiozitate in voi ca de pisica, si sunteti dispusi sa experimentati tot ce se poate din evenimentele ce va ies in cale de-a lungul vietii.

Va place sa fiti implicati in mai multe proiecte (actiuni) in acelasi timp, atat timp cat nu sunteti legat in exclusivitate numai de unul singur. Va place diversitatea, noile lucruri si noile orizonturi. Va faceti prieteni foarte usor si personalitatea voastra este una de invingator si adesea sursa de inspiratie, fiind atras de toate profesiunile din lume.

Aveti o cale deschisa prin capacitatea de a manipula cuvintele si o misterioasa abilitate de a-i motiva pe ceilalti. Cele mai potrivite vocatii pentru cei guvernati de Numarul destinului 5 sunt in vanzari, promovare, divertisment, investitii, stiinta, medicina, ocultism, servicii publice si orice alta cariera in care se poate calatori sau implica abilitati oratorice.

Voi va veti simti, adesea, confortabil in fata unei vaste audiente si, in particular, ca si maestru de ceremonie sau chiar comediant.

Sunteti persoane senzuale si va place gustul vietii. Veti gasi ca este extrem de dificil sa fiti angajati doar intr-o singura relatie sentimentala stabila, dar o data ce ati inceput-o veti fi credinciosi ca un caine batran.

De asemenea voi duceti lipsa de disciplina si ordine. Puteti fi, totodata, impulsivi. Aveti inclinatie sa faceti sau sa spuneti lucruri pe care le veti regreta mai tarziu.

Libertatea si nevoia de aventura, macar din cand in cand, nu sunt foarte bine controlate pentru cei nascuti sub obladuirea Numarului destinului 5, ceea ce va poate cauza probleme legate de abuzul de droguri, mult prea multa indulgenta fata de consumul de alimente sau sex, sau abuz in general fata de darurile pe care vi le ofera viata.

Sunteti persoane multi-talent si sunteti dotati cu diverse abilitati. In orice caz, disciplina si concentrarea sunt adevaratele chei ale succesului vostru in viata. Fara acestea, multe dintre obiective pot ramane neterminate, ceea ce va face ca adevaratele "fructe" ale talentelor voastre sa nu poata fi scoase la lumina. Daca veti da dovada de capacitate nelimitata de munca si perseverenta, doar cerul va fi limita posibilitatilor voastre.

S-ar putea sa fiti perceputi ca niste copii rebeli de catre adulti si o sursa de ingrijorare pentru familia voastra. In orice caz, nu trebuie sa va simtiti obligati sa va grabiti in a va alege cariera. Cei mai multi dintre voi "infloresc" destul de tarziu, pentru ca simt nevoia de a experimenta cat mai multe aspecte ale vietii inainte sa va apucati ferm de ceea ce numim drumul in viata.

Provocarea principala este de a invata adevaratul continut al libertatii. Schimbarea este constanta in lumea in care traiti, necesitand adaptabilitate si curaj. Incercati sa va faceti si un program de minime exercitii fizice, pentru ca, la stilul vostru de viata, aveti nevoie de un corp cu muschii flexibili si rezistent. Flexibilitatea si durabilitatea propriului corp va va da un sentiment de siguranta si incredere in fortele proprii.

Cei nascuti sub Numarul destinului 5 tanjesc dupa libertate si au atractie deosebita pentru a fi proprii patroni. Veti intalni provocarea de a fi setat intr-o anumita zona de potential cu scopul de a va cultiva abilitatile incat sa castigati suficient de mult si sa atingeti si succesul.

O data ce v-ati gasit "nisa", motivatia si inspiratia cu care ii veti gratula si pe ceilalti se vor intoarce inzecit in beneficiul vostru. Veti vedea ca si prietenii cat si colegii va suporta si va sprijina, chiar, pe acest drum pe care vi l-ati ales.

 

6:

 

Voi, cei nascuti sub Numarul destinului 6, aveti un mare simt al compasiunii si cautati permanent sa fiti in serviciul altora. Sunteti mereu ingrijorati fata de cei mai slabi si fata de cei asupriti. Sunteti priviti ca niste vindecatori si sprijin ferm de catre ceilalti. Sunteti capabili sa oferiti tot confortul pe care il necesita ceilalti si, adesea, va oferiti sa fiti umarul pe care altii sa vina sa planga.

Sarcina voastra in viata este sa dezvoltati instrumentele necesare pentru a fi cu adevarat de ajutor pentru ceilalti, mai degraba decat sa fiti o persoana compatimitoare. Va trebui sa gasiti echilibrul intre a ajuta si a interveni. In acest sens, va trebui sa stapaniti perfect delicata arta a consilierilor, care stiu cand sa se dea la o parte si cand sa evite sa se retraga din fata unor experiente si lectii de viata.Natura voastra este preponderent echilibrata. De aceea sunteti bine echipati sa-i suportati pe unii, dar si sa-i si "trantiti" in timpul selectiei.

Tentinda voastra este sa va asumati responsabilitati. Adesea veti umple golurile lasate de altii si nu va dati inapoi din fata sacrificiului personal, daca este nevoie. Cateodata s-ar putea sa va simtiti suprasolicitati de cerintele celorlalti. In orice caz, dragostea care se revarsa din partea celorlalti este "medalia" voastra pentru bune servicii.

Cei nascuti cu Numarul destinului 6 sunt cei care pot mentine armonia in interiorul familiei sau a grupului din care fac parte si sa realizeze chiar fuziunea fortelor divergente. Sunteti familisti convinsi si deveniti, in cele mai multe cazuri, parinti minunati, oferint caldura, protectie si intelegere fata de copii.

Sunteti persoane generoase, dragute si atractive. Adesea sunteti admirati, pe alocuri chiar adorati, ceea ce va poate deruta cateodata. Sunteti modesti si purtatori ai unei mandrii ascunse. Va miscati usor si cu gratie, dar trebuie sa munciti din greu ca sa invatati sa stati intr-un singur loc. Faceti-va program de exercitii fizice si limitati-va de la a consuma dulciuri si lactatele la care tanjiti atat si asta pentru a va mentine in mereu forma si a nu deveni greoi si rotunzi!

In tinerete trebuie sa fiti atenti sa evitati sa schimbati partenerii prea des din motive gresite. Nu lasati ca deciziile pe care le luati sa fie influentate de sentimente, in special cele care implica alegerea sotiei/sotului.

Aveti nevoie sa simtiti ca este nevoie de voi, dar trebuie sa invatati sa faceti distinctie intre cei pe care ii puteti ajuta si cei care fac o slabiciune din a va cersi grija. Peste toate acestea este in natura voastra sa fiti atrasi de fratii si surorile mai slabe dintre noi.

Marea tentatie si pericolul numarul unu este sa va inchipuiti ca sunteti salvatorul lumii si sa carati poverile celorlalti pe proprii umeri.

Sunteti binecuvantati cu talent muzical, la fel de bine cum aveti talent in arte vizuale si interpretative. Oricum, creativitatea voastra poate fi suprimata de dorinta voastra de sacrificiu sau de inabilitatea proprie de a va aprecia corect talentele. Aceasta nu inseamna ca nu puteti sa excelati in aceste domenii, ba dimpotriva, aveti talent nemasurat si, cu putin efort, puteti avea succes in multele sectiuni ale domeniului artistic.

Cei nascuti cu Numarul destinului 6 au un talent nemarginit in bussines, afaceri. Sunteti binecuvantati si cu un mare talent de a va folsi farmecul personal si carisma, cu care obisnuiti efectiv sa atrageti oamenii de partea voastra si sa obtineti sprijinul de care aveti nevoie.

Alte vocatii care va pot releva potentialul vostru catre succes se gasesc, in cea mai mare parte, in domeniile sanatatii, invatamantului, turismului, managementului complexurilor sau a institutiilor guvernamentale si orice are legatura cu animalele.

 

7:

 

Numarul destinului 7 este predestinat celor care vor sa fie cercetatori ai adevarului. Acestia au un clar si irezistibil sens de a fi "ei insisi": ca o traire sprituala. Ca rezultat, tintele lor sunt dedicate investigarii necunoscutului gasirii de raspunsuri la misterele vietii.

Aveti o anumita finete a mintii, sunteti ganditori analitici care sunt capabili de o extrem de puternica concentrare si o intuitie teoretica. Va place sa cercetati permanent si sa puneti impreuna toate piesele, intr-un puzzle intelectual. Odata ce aveti destule piese puse la locul lor, sunteti capabili sa va puneti in valoare intuitia ca si arma creatoare si sa gasiti solutiile practice ale problemelor.

Va place sa traiti in singuratate, preferand sa lucrati chiar singuri. Aveti nevoie sa va contemplati ideile fara a accepta intruziunea ideilor altor oameni. Sunteti, practic, un "lup singuratic", o persoana care traieste prin propriile idei si metode.

Ca rezultat, va fi dificil pentru voi sa dezvoltati parteneriate stranse, va fi dificil sa le mentineti pe cele pe care le-ati realizat; cu un semnal de alarma, in acest context, asupra greutatii mentinerii mariajului. Aveti nevoie de propriul spatiu si de intimitate, care - atunci cand sunt violate - va pot crea grave frustrari si iritari personale.

Atunci cand viata celor aflati sub guvernarea Numarului destinului 7 este echilibrata, viata poate fi, simultan atragatoare si fermecatoare. Puteti fi sufletul unei petreceri si va place sa va dati in spectacol in fata unei audiente oarecare. Va place, de asemenea, sa va afisati cu istetimea si cunostintele voastre acumulate, care va fac mai atractivi fata de ceilalti, in special fata de persoanele de sex opus.

Dar aveti limite distincte. In timp ce sunteti generosi in situatii sociale, impartindu-va atentia si energia la liber, sunteti extrem de constienti la ceea ce trebuie sa se petreaca pe "scena" si, apoi, sa va intoarceti la singuratatea propriei vizuine.

Aveti tendinta sa asociati pacea cu intimitatea propriei voastre lumi. Deci, intimitatea este totusi dificila pentru voi, deoarece sunteti genul care isi pazeste propriul "eu" asa cum isi pazeste leoaica puii.

In orice caz, toate aceste intimitati si solitudini va pot cauza izolare si singuratate. Puteti fi constient de aparitia unui gol in viata voastra, o parte din voi tanjeste, chiar, dupa companie, iar un partener apropiat ar putea sa nu fie satisfacut astfel.

Daca izolarea devine extrema, voi veti deveni cinici si suspiciosi. Mai mult, ajungeti sa fiti persoane ascunse, cu motivatii egoiste, care vor cauza un sentiment de disconfort celor care sunt alaturi de voi.

Trebuie sa aveti grija sa nu deveni necomunicativi si prea independenti, aceste trasaturi putand sa va elimine din preferintele celor din jur si eliminand astfel experienta unei adevarate prietenii si a unui partener apropiat.

Trebuie sa aveti o grija deosebita asupra evolutiei multumirii de sine si a egocentrismului, atunci cand va inchipuiti ca sunteti centrul universului, ca singura persoana care conteaza. Angajamentele sociale va pot oferi o perspectiva asupra voastra si a vietii voastre, pe cand o prea mare izolare ca poate face sa deveniti limitati si, adesea, in afara restului lumii.

Pe ascuns, veti fi oarecum gelosi pe cei care reusesc sa-si faca prieteni extrem de usor. Ii veti percepe pe acestia ca fiind cu mai putine inhibitii decat voi sau mult mai libertini. Puteti sa fiti chiar persoane auto-critice extrem de dure, mai ales pentru ca nu sunteti mai "galagiosi", mai puternici sau capabili de a fi lideri.

Provocarea vietii, pentru cei nascuti sub Numarul destinului 7, este sa isi mentina independenta fara a se simti izolati sau ineficienti. Trebuie sa fiti permanent concentrati asupra propriului punct de vedere, dar, in acelasi timp, sa fiti deschisi catre ceilalti si sa intelegeti ceea ce au acestia de oferit.

Cu abilitatile voastre de a invata, analiza si a cauta permanent raspunsuri asupra diverselor aspecte importante ale vietii, aveti potential pentru o crestere fulminanta si succes in viata. In timp ce avansati catre varsta de mijloc, veti radia rafinament si intelepciune. Pitagora, care a trait cu mai bine de 2500 de ani in urma, si care este supranumit parintele numerologiei, adora numarul 7 pentru potentialul sau spiritual.

Persoanele cu Numarul destinului 7 gasesc, adesea, succes si satisfactie in afaceri, stiinta, religie, asigurari, inventii, stiinte oculte si orice are legatura cu cercetarea.

 

 

8:

 

Aceia care au ca Numar al destinului 8 sunt daruiti de la natura cu darul de a conduce, de a fi lideri, dar si cu capacitatea de a acumula bogatii. Aveti un mare talent pentru activitati de management in toate domeniile, in special in bussines sau orice alte lucraturi financiare.

Intelegeti cum sta cu partea materiala a lumii; stiti intuitiv ceea ce face virtuala orice investitie. Talentul vostru nu este insa pentru a face contabilitate sau management marunt, dar, cu o viziune ampla, acestea pot fi viabile si duc la targeturi de larga cuprindere.

Sunteti un personaj vizionar si un pic nesabuit in acelasi timp. Aveti abilitatea sa-i inspirati pe altii sa va urmeze in cautarile voastre, dar, adesea, sunteti incapabili sa "vedeti" ceea ce vedeti. De aceea, cei aflati in preajma voastra au nevoie de o permanenta indrumare, inspiratie si incurajari deopotriva. Trebuie sa-i impulsionati pe tot parcursul actiunii si sa-i directionati perfect pentru a nu iesi de pe linia pe care le-ati impus-o.

Aveti darul de a atrage succesul financiar mai mult decat orice alt numar al destinului, dar nu fara sa depuneti un minimim de efort.

Provocarea vietii este sa dobanditi un inalt grad de detasare si sa intelegeti ca puterea si influenta trebuiesc folosite in beneficiul omenirii. Cei nascuti sub obladuirea Numarului destinului 8 care nu reusesc sa inteleaga adevarata valoare relativa a banilor sunt nevoiti sa sufere consecintele lacomiei si sa munceasca toata viata pentru ca, mai apoi, sa piarda tot.

Voi aveti caracterul si rezistenta unui adevarat supravietuitor. Nu este neobisnuit pentru o persoana cu numarul vostru de destin sa experimenteze mari "gainarii" cum ar fi frauda bancara sau chiar faliment financiar, dar, totodata, aveti talentul si curajul nebun de a forta mana zeitei Fortuna si de a construi intreprinderi de mare succes.

Mai mult decat marea majoritate a oamenilor esecurile in casnicie pot fi extrem de costisitoare pentru voi. In ciuda dificultatilor pe care vi le scoate in cale viata va veti intalni cu satisactia care vine din acumularea de bogatii si, totodata, puterea care va este conferita o data cu aceasta.

Afacerile, finantele, proprietatile imobiliare, stiintele legale (in particular istoria, arheologia si fizica), publicistica si managementul marilor institutii sunt cele mai indicate arii de dezvoltare profesionala pentru voi. Sunteti atrasi in mod natural catre pozitii de influenta si de lider absolut - politica, administratia si invatamantul sunt domeniile unde abilitatile voastre vor straluci. Functionar guvernamental, antrenor sau jurnalist sunt ale profesii care necesita calitati pe care le poseda cei nascuti sub dominatia Numarului destinului 8.

Sunteti pesoane care stiu sa citeasca foarte bine caracterele, ceea ce va ajuta enorm sa va inconjurati de persoanele potrivite pentru voi. Cei mai multi dintre voi sunt ca o larga familie si, din cand in cand, aveti tendinta sa-i tineti pe ceilalti dependenti mai mult decat este necesar. Desi joviali prin natura, voi nu sunteti convingatori in a va arata dragostea si afectiunea.

Aveti ascunsa in voi o dorinta totusi evidenta de a trai in lux si confort. Statutul social este si el foarte important. Trebuie sa evitati sa traiti peste posibilitati.

Numarul vostru al destinului va conduce sa calcati pe acele campuri periculoase unde puterea si coruptia sunt stapane. S-ar putea sa deveniti mult prea important pentru voi insiva, arogant si dominant, gandindu-va permanent la calea pe care ati trasat-o ca fiind singura adevarata. Aceasta, insa, conduce la izolare si conflicte.

Ca oameni sunteti permanent urmariti de riscul de a-i rani pe cei mai multi dintre cei pe care ii iubiti: familie si prieteni.

Pe parcursul vietii este bine sa va feriti sa nu deveniti prea incapatanati, intoleranti, aroganti si nerabdatori. Aceste caracteristici pot sa apara chiar de la o varsta frageda pentru cei guvernati de Numarul destinului 8, si care, adesea, capata aceste trasaturi dupa ce au suferit sub tirania parintilor sau sub povara unei famili cu metode represive de educatie din cauza convingerilor religioase sau a dogmelor.

Toti cei cu Numarul 8 sunt dotati, de obicei, cu un psihic puternic, care este rezultant al fortei innascute si rezistentei fizice.

 

9:

 

Persoanele nascute sub Numarul destinului 9 sunt filantropice, umanitare, cu constiinta sociala si adanc ingrijorate de starea lumii. Sunteti capabili de o mare compasiune si idealism. Sunteti oarecum utopici si va veti petrece viata ca sa realizati multe dintre aspectele visurilor voastre de Utopici, sacrificandu-va banii, timpul si energia pentru a ajuta la crearea unei lumi mai bune. Asa gasiti voi ca puteti gasi satisfactia maxima.

Sunteti personaje cu o larga perspectiva asupra vietii. Aveti tendinta sa vedeti totul la modul global, mai degraba decat sa va ocupati de detalii minuscule.

Atrageti in mod natural persoane din toate directiile, dar care se grefeaza pe planurile voastre de amploare, iar pe cei care sunt limitati intr-un singur domeniu ii gasiti neinteresanti. Cei aflati sub guvernarea Numarului destinului 9 sunt foarte rar prejudiciati si, la fel de rar, accepta alte polarizari sociale.

In schimb, voi veti evalua oamenii avand la baza ceea ce pot face ei pentru o cauza nobila. Sunteti adevarati egalitaristi. Aveti imaginatie si creativitate, in special in domeniul aranjamentelor armonioase ale frumusetilor care populeaza mediul inconjurator.

Aceste abilitati va pot conduce catre o cariera in decoratiuni interioare, peisagistica si arta fotografica. Dar, pentru ca aveti foarte bine dezvoltata constiinta sociala, voi puteti fi politicieni activi, avocati, judecatori, ministri, profesori, tamaduitori sau activisti de mediu. Vocatii care cer sacrificiu de sine si au un puternic si clar impact social sunt de asemenea recomandate pentru cei cu Numarul 9.

Sunteti adesea dezamagiti de realitatile vietii: defectele altora sau ale voastre. Intr-un fel voi nu acceptati imperfectiunile lumii, un sentiment care va va ghida constant pentru a incerca sa le ameliorati. Dar, mai degraba decat sa fiti satisfacuti de propriile eforturi, in aceasta directie, dar si ale altora, voi veti apasa in continuare pe acceleratie straduindu-va pentru o mai profunda desavarsire.

Sunteti adesea nesatisfacuti de rezultate. Pe scurt sunteti lipsiti de perspectiva care de altfel v-ar da posibilitatea de a va bucura mai din plin de viata si sa ii acceptati limitele naturale.

Cei cu Numarul destinului 9 au un entuziasm controlat si abilitatea de a termina ceea ce au inceput.Una dintre cheile personalitatii voastre este necesitatea sacrificiului. Trebuie sa invatati sa va mentineti proprietatile cat si relatiile cu oamenii, una dintre lectiile inerente fiind sa nu va mai lasati stransi in ceva care va poate cauza orice fel de durere.

Banii ajung la voi prin cai misterioase si total neasteptate: mostenire, donatie facuta de cineva impresionat de munca voastra sau o investitie norocoasa. Dimpotriva, daca va urmariti visurile, veti descoperi singuri ce inseamna sa ajungi lefter.

Cel mai de succes si plin de satisfactii drum in viata, pentru cei cu Numarul destinului 9, este sa daruiasca, sa imparta cu altii si sa se sacrifice pentru o cauza universala, fara a astepta nimic in schimb. Marea voastra sansa catre succes este sa combinati norocul personal cu efortul care sa faca lumea o intreprindere lucrativa, cu conditia sa aiba amplitudine atat pentru voi cat si pentru familie.

Viata voastra poate fi pusa sub semnul axiomei: cu cat oferiti mai mult, cu atat rasplata este mai mare. Sunteti romantici, dar dragostea este mai mult impersonala. Aveti tendinta sa va concentrati doar pe propria persoana.

Atunci cand nu sunteti in armonie cu adevarata voastra natura, puteti deveni irascibili, cu toane sau distanti si necomunicativi. Aveti sanse sa deveniti timizi, nesiguri si nerecunoscatori, aruncand reprosurile pentru necazurile voastre pe umerii altora sau pe ai lumii.

Aveti darul de a va examina viata cu obiectivitate si cu distantare. Fiti intotdeauna cinstiti cu voi insiva. Fiti intelegatori cu defectele voastre si, in aceeasi masura, cu puterile voastre, incercand sa mentineti echilibrul. Veti avea astfel posibilitatea sa iubiti si sa intelegeti mai bine atat propria personalitate cat si lumea in care traiti.

 

sursa: eva.ro

Editat de Amarena
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:>

O alta varianta de interpretare a numarului destinului:

 

8:

 

.....

 

 

imi place si varianta asta ! :good:

 

Aveti ascunsa in voi o dorinta totusi evidenta de a trai in lux si confort.

asta cam asa e !! :>

 

iar partea cu "sa experimenteze mari "gainarii" cum ar fi frauda bancara" pfoai, n-am ruinat nici o banca :-

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Indigo, eu am facut astfel de estimari numerologice, acum multi ani, prin 92-93.

Ca sa te detasezi de ele, si sa gindesti altfel, spune la alte persoane, alta cifra decit iese. Vei vedea ca ....li se potriveste orice, la oricine. :roll:

Incearca si te lamuresti. Si ce distractiv devine.

Editat de NASTYPRIMUL
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×