Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Numerele ne influenteaza viata si ne dezvaluie trasaturile si diferentiaza de ceilalti.

 

Cum calculezi numarul vietii?

Numarul vietii poate fi aflat cu un calcul matematic destul de simplu: Aduni cifrele de la ziua ta de nastere pana in momentul in care ajungi la o singura cifra.

 

 

Spre exemplu, daca te-ai nascut pe data de 24 decembrie 1985, calculul va fi:

Numarul vietii = Ziua de nastere + luna + anul

2 + 4 + 1 + 2 + 1 + 9 + 8 + 5 = 32

32 -> 3 + 2 = 5

Asadar, numarul vietii este 5.

 

si acum detalierea pe numere

 

 

Numarul vietii 1

Cuvinte cheie: putere, forta, sinceritate, maturitate, creativitate, inovatie

 

Trasaturi: Numarul vietii tale este 1. Cifra 1 te face sa fii o persoana stabila, un adevarat lider. Esti dispusa sa faci orice pentru a iti proteja drepturile si opiniile pe care le ai. Pentru asta trebuie doar sa te bazezi pe propria persoana si sa nu astepti sfaturi din partea celor din jurul tau. Ai nevoie de libertate, de spatiul tau pentru a te desfasura si a actiona. Ai foarte multa putere si, cand vrei ceva, mergi pana in panzele albe pentru a il obtine.

Elemente negative pentru persoana cu Numarul vietii 1: Ai tendinta de a fi egoista si pretentioasa. Vrei sa fii in centrul atentiei, asa ca poti deveni usor aroganta sau laudaroasa. Iti este destul de greu sa inveti de la ceilalti deoarece nu ai rabdarea necesara. Sarcinile detaliate te obosesc destul de repede.

Zile norocoase: 3, 4, 7, 16.

Sfat: Lasa de la tine. Incearca sa vezi dincolo de aparente si iubeste daca vrei sa fii fericita.

 

 

Numarul vietii 2

Cuvinte cheie: loialitate, pace, armonie, optimism, coopoerare, prietenie, teama

Trasaturi: Numarul vietii tale este 2. Esti o persoana destul de receptiva, insa extrem de sensibila. Aceste calitati sunt cele care iti ofera putere, insa pot fi considerate si ca slabiciuni. In momentul in care suferi prea mult, iar sentimentele ranite pot duce la depresie si la neglijarea abilitatilor tale. Esti destul de intuitiva, iar aceasta trasatura te transforma intr-o persoana diplomatica si plina de tact. Te descurci de minune in ceea ce priveste munca in echipa, fiind capabila sa rezolvi problemele confictuale intre colegi.

Elemente negative pentru persoana cu Numarul vietii 2: Numarul vietii 2 semnifica dualitate si divizare, ceea ce inseamna ca iti este teama de ceea ce esti cu adevarat si incerci sa iti formezi personalitatea, bazandu-te pe trasaturile celor cu care intri in contact.

Zile norocoase: 1, 16, 21, 29.

Sfat: Nu incerca sa te ascunzi sub o masca. Simplifica lucrurile daca vrei sa te descoperi.

 

 

Numarul vietii 3

Cuvinte cheie: creativitate, energie, emotii, sentimente, carisma

Trasaturi: Numarul vietii tale este cifra 3. Esti o persoana cu un simt al imaginatiei foarte bine dezvoltat. Multi scriitori, poeti, actori si muzicieni s-au nascut sub Numarul vietii 3. Talentele tale apartin sferei artelor expresive si pot fi descoperite inca din adolescenta. Esti o fire optimista, care lupta de fiecare data pentru ceea ce vrea si reuseste sa treaca peste esecuri. Sociabila si destul de populara, ai tendinta de a inspira persoanele cu care intri in contact datorita comportamentului tau si chefului de viata pe care il ai.

Elemente negative pentru persoana cu Numarul vietii 3: In momentul in care esti ranita, vrei sa te retragi in singuratate, devenind astfel o persoana capricioasa. Uneori poti face comentarii dureroase la adresa unor persoane.

Zile norocoase: 3, 11, 24, 31.

Sfat: Descopera persoana care se ascunde in tine. Foloseste calitatile pe care le ai pentru a fi implinita pe toate planurile.

 

Numarul vietii 4

Cuvinte cheie: determinare, incredere, maturitate, loialitate, putere

Trasaturi: Numarul vietii tale este cifra 4. Esti o persoana directa, cu principii rigide in ceea ce priveste ce este bine si ce este rau. Te ghidezi dupa reguli bine stabilite, de la care niciodata nu te abati. Esti dependenta de ordine si organizare, chiar si in viata sentimentala. Iti place sa stii ce urmeaza sau ce vrei. Punctuala, incapatanata si perseverenta, ai tot ce iti trebuie pentru a te bucura de succes. Trebuie doar sa muncesti din greu si sa depasesti obstacolele care apar in calea ta.

Elemente negative pentru persoana cu Numarul vietii 4: Uneori poti fi o persoana foarte incapatanata sau serioasa. Ai tendinta sa nu crezi persoanele apropiate, ranindu-le sentimentele.

Zile norocoase: 4, 9, 13, 22.

Sfat: Nu lasa rutina sa iti distruga viata. Ai tendinta sa crezi ca totul este sub control. Profita de oportunitatile pe care le ai.

 

Numarul vietii 5

Cuvinte cheie: libertate, aventura, dramatism, dragoste, motivare, schimbare.

Trasaturi: Numarul vietii tale este cifra 5. Cuvantul cheie care iti defineste caracterul este libertatea. Iti plac calatoriile, aventurile, noutatea. Vrei sa descoperi locuri noi, sa cunosti persoane noi. Esti o fire multifunctionala: vrei sa faci mai multe lucruri deodata. Deschisa si foarte vorbareata, iti faci foarte repede prieteni. Te simti mereu bine in preajma persoanelor necunoscute deoarece simti ca poti fi sincera si deschisa cu ele. Meseria potrivita pentru tine este legata de afaceri cu comertul, medicina sau finante.

Elemente negative pentru persoana cu Numarul vietii 5: Iti este teama sa te atasezi de o persoana deoarece nu vrei sa fii ranita. Uneori dai dovada de imaturitate din cauza acestei dorinte de a fi libera.

Zile norocoase: 7, 9, 19, 23.

Sfat: Gaseste-ti o slujba care iti permite sa te bucuri de aventura. Poti fi fotograf sau insotitor de zbor.

 

 

Numarul vietii 6

Cuvinte cheie: familie, prietenie, responsabilitate, maturitate, incredere.

Trasaturi: Numarul vietii tale este cifra 6. Esti o persoana destul de sensibila, care face orice pentru a ajuta persoanele din jurul sau. Iti place sa oferi ajutor, sa ai grija de cei saraci si umiliti. Detii o abilitate incredibila de a crea confort acolo unde este nevoie. Necesitatea de a iti asuma responsabilitatea este in firea ta, nu poti schimba ceea ce esti. Depui eforturi in tot ce faci deoarece vrei sa ai o familie perfecta. Fericirea ta este in mana celorlalti.

Elemente negative pentru persoana cu Numarul vietii 6: Multe persoane vor profita de bunatatea ta, ajungand sa te faca sa suferi. Incearca sa te gandesti si la tine si sa fii putin mai egoista.

Zile norocoase: 5, 11, 26, 29.

Sfat: Invata sa te apreciezi mai mult. Fii mandra de tine si bucura-te de tot ce ai realizat pana acum.

 

 

Numarul vietii 7

Cuvinte cheie: inteligenta, teama, intuitie, independenta, singuratate.

Trasaturi: Numarul vietii tale este cifra 7. Esti o persoana dependenta de adevar, fiind dominata de dorinta constanta de a intelege si de a descoperi aspectele misterioase ale vietii. Iti place singuratatea, sa lucrezi singura, fara a fi deranjata de nimeni. Uneori ai vrea sa pleci departe, sa fii doar tu si gandurile tale. Esti genul de persoana singuratica si inchisa in ea, care traieste cu propriile idei si dupa propriile reguli. De aceea uneori este destul de dificil sa mentii relatii stranse cu persoanele din jurul tau. Casatoria poate fi o adevarata provocare pentru tine deoarece ai nevoie de teritoriul tau, in care nimeni nu poate ajunge.

Elemente negative pentru persoana cu Numarul vietii 7: Pasiunea ta pentru singuratate poate fi o problema atunci cand vine vorba despre socializare. Una dintre provocarile tale in viata este faptul ca trebuie sa gasesti un echilibru intre mentinerea singuratatii si prietenia apropiatilor.

Zile norocoase: 2, 9, 12, 24.

Sfat: Invata sa lasi de la tine deoarece singuratatea te poate transforma intr-o persoana dificila si egoista.

 

 

Numarul vietii 8

Cuvinte cheie: ambitie, teluri, sentimente, sinceritate, sensibilitate

Trasaturi: Numarul vietii tale este cifra 8. Esti o persoana directa, capabila de foarte multe lucruri frumoase. Ai tendinta de a inspira persoanele din jurul tau si uimesti prin ideile cu care vii atunci cand vine vorba despre munca in echipa. Stilul tau direct si matur te poate face sa pari o persoana rece, care nu tine cont de sentimentele celor din jurul sau, insa nu este adevarat. Esti o fire destul de sensibila, insa atunci cand tintesti catre ceva te concentrezi pe ceea ce vrei si devii foarte ambitioasa.

Elemente negative pentru persoana cu Numarul vietii 8: Esti o persoana dificila deoarece iti schimbi personalitatea si telurile destul de repede.

Zile norocoase: 1, 4, 9, 12, 25.

Sfat: Invata sa iti setezi prioritatile.

 

 

 

Numarul vietii 9

Cuvinte cheie: lider, putere, dragoste, sinceritate, compasiune, generozitate, prietenie.

Trasaturi: Numarul vietii tale este cifra 9. Esti o persoana idealista, cu un simt dezvoltat de compasiune. Iti place sa iti dedici viata ajutandu-i pe cei din jurul tau. Latura ta sensibila se axeaza pe soarta omenirii. Vrei sa te implici in proiecte, sa donezi bani si sa iti faci timp pentru a crea o lume mai buna. Doar aceste lucruri iti pot aduce satisfactie si multumire. Cifra 9 simbolizeaza sfarsituri, constiinta spirituala. Ai o relatie destul de ciudata cu familia si prietenii tai deoarece ei nu te inteleg si nu sunt de acord cu viata pe care o duci.

Elemente negative pentru persoana cu Numarul vietii 9: Intotdeauna te gandesti la ceilalti si faci tot posibilul sa ii ajuti pe cei care au nevoie, insa niciodata nu te ajuti pe tine.

Zile norocoase: 7, 8, 14, 23, 30.

Sfat: Timpul nu iti rezolva problemele. Gandeste-te si la tine si aminteste-ti ca cea mai usoara cale poate fi si cea mai lunga.

 

 

Destul de la obiect si chiar mi se potriveste ! Voua? :good:

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu am 7.

Cu exceptia zile norocoase si a sfatului totul se potriveste practic 100% :yes:

Editat de VEMANS
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

la mine zice de libertatate si calatorii .. of, visul meu :lol:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

6+8+1+9+7+3=34=>3+4=7 dar nop nu e asa , sorry , sint leu deci imi plac adunarile de oameni . singura chestie unde ma nimerit e acolo ca uneori vreau sa fiu pe o insula io cu mine si cu persoana mea dar imi trece la fel de repede cum a venit acest gand. :yahoo:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ai grija la ceea ce iti doresti, ca si eu mi-am dorit asta si mi s-a implinit :friends:

am fost pe o insula creata de emirate dar la plaja :yahoo:

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×