Jump to content
Forum Roportal

Recommended Posts

Salut,

 

Este careva de pe acest forum MAESTRU inforeiki? As dori o initiere, eventual diferite impresii ale unor persoane deja initiate. Cam din luna ianuarie anul asta "simt" un fel de chemare pentru inforeiki (cum ca asa as putea gasi solutii), cam tot din acea luna au inceput sa apara tot felul de probleme mai grave sau mai putin grave in viata/familia mea, ingrijoratoare e recurenta din ultimele luni....

 

Multumesc

Share this post


Link to post
Share on other sites

da, poti detalia problemele aici sau pe privat unde iti doreste inimioara.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumesc pentru promptitudine,

 

Am facut multe greseli in viata, recunosc, mai mici sau mai mari, cu gandul sau cu fapta, momentul unei schimbari radicale a fost nasterea fiului meu (acum un an si jumatate).

In aceasta perioada am inceput incet-incet sa incerc sa ma indrept, incepand cu luna Ianuarie anul asta am renuntat la alcool (pana astazi nu am mai 'pus gura' decat la un botez) si am dat curs unei dorinte pe care o aveam de mai multi ani de a renunta/consuma cat mai putin carne (imi producea un fel de reactie de respingere).

STIU ca sunt si eu vinovat, vreau sa indrept lucrurile, si oricum e ceva ce 'imi scapa'(- asta fiind singura legatura intre evenimente): tot din luna Ianuarie au inceput neantelegerile si certurile cu sotia, certuri care il afecteaza pe fiul meu, foarte multe probleme financiare, au aparut tot felul de persoane nu prea bine intentionate in viata noastra.

Ma gandesc ca in urma unei initieri in INFOREIKI, voi putea afla o parte din cauze (cat mi-e dat sa stiu) si voi putea sa indrept ce pot sa indrept la mine, si sa ii ajut pe cei dragi, cu voia lui Dumnezeu! Iti voi trimite pe privat mai multe detalii daca nu deranjez si daca doresti (si daca ansa 'zice' ca e OK sa stiu - poate e doar plata karmica ce mi se intampla), multumesc inca o data.

Share this post


Link to post
Share on other sites

oki, astept si ansa nu poate sa zica nimic e o bucata de ... operatorul masoara nu ansa , in principiu cand renuntam la vicii demonii respectiv iau atitudine si se manifesta urat ca sa ne impinga sa reluam viciul , fiinca ei se hranesc cu energia respectiva . mai este si posibilitatea cresterii luminii interne si atunci cei de linga noi se simt agresati trebuie sa raspundem cu iubire si sa incercam sa vorbim calm nu sa tipam si noi. asa obligam interlocutorul sa lase si el sonorul mai incet . eu ii intrerup pe cei care tipa spunandu-le mai incet , mai incet pana se calmeeaza apoi port discutia . daca nu imi vorbesc calm nu port nici o discutie .

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×