Sari la conținut
Forum Roportal
Wynona

Aveti grija!

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Firmele astea-s multe, in toata tara. Trebuie trimisi la plimbare scurt si cu tupeu, ca-s antrenati sa fie nesimtiti.

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In Cluj Napoca,pe Memorandumului 23,s-a mutat o "agentie de publicitate",care incearca sa prosteasca fetele si baietii,care au ghinionul de a trece prin zona respectiva,in momentul nepotrivit,promitandu-le ca ii vor ajuta sa ajunga in fel si fel de reclame,ca vor participa la fel si fel de training-uri si evenimente,intr-un timp f scurt si pe f multi bani si tot felul de astfel de gogonele.Iti percep o taxa de 50,70 sau 120 de lei la inceput,pt "colaborare"(depinde cat pot sa traga de pe tine), promitandu-ti ca vei participa la cel putin 2 reclame,iar in final,vor incerca sa te convinga sa inchei un contract de 200 euro,sau 250 ...improscandu-ti mintea cu o duzina de minciuni frumoase si tentante.

Stiu ca majoritatea dintre voi veti spune ca nu aveti cum sa fiti prostiti,dar din pacate multe persoane(inclusiv persoane adulte,nu numai adolescente sau post-adolescente) au fost duse cu zaharelul pe moment,din cauza insistentei,perseverentei si a bunei lor capacitati de convingere.Cand au realizat ,deja era tarziu.

http://www.emaramures.ro/stiri/21271/INSELACIUNE-Baimareni-trasi-pe-sfoara-de-o-agentie-care-le-promite-sa-ii-faca-vedete

e aceeasi firma,sub o alta denumire.So,be careful si spor in tot ceea ce faceti!

 

P.S.Firma poarta numele de Best Media Factor!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In Cluj Napoca,pe Memorandumului 23,s-a mutat o "agentie de publicitate",care incearca sa prosteasca fetele si baietii,

 

 

Bine ai venit pe Planeta cu picioarele pe Pamant!!! Este o firma ca oricare din pacate desi pare curios pentru romani inca datorita a ce vinde/ofera!!! Si cu cate din astea o sa te mai obisnuiesti ... greu, dar n-ai incotro.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mai numele meu este Anca si eu am fost inscrisa la Best media factor in cluj dar eu am fost contactata si intradevar am platit o taxa de inscriere dar am fost la filmari de spoturi pentru ei si am fost platita si la sedinte photo profesionale 2 la numar iar pe 6 aprile m-au chemat la o prezentare care se va desfasura la Club Toskana.Mie mi-au aratat colaborari cu anumite saloane din cluj . acum nu stiu dar pe mine m-au chemat si nu eram singura mai erau fete si baieti... imi pare rau pentru tine .

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×