Sari la conținut
Forum Roportal
Darianna

Regulamentul ariei!

Postări Recomandate

Pe aceasta arie, mesajele se afiseaza NUMAI dupa aprobare.

Aceasta sectiune se doreste un colt al celor care incearca sa ii ajute pe altii, implicandu-se in mod activ si prin actiuni concrete. Sectiunea se doreste a fi un loc de intalnire pentru cei care initiaza sau atrag atentia asupra diverselor manifestari, actiuni de voluntariat, etc.

Este de asemenea locul unde se pot semnala diverse oportunitati de implicare din partea societatii civile - prin intermediul indivizilor singulari sau al unor structuri organizate.

Nu este o sectiune dedicata cererii de donatii - de la bani la organe - sau de ajutoare materiale de orice fel. Mesaje de genul celor trimise pe e-mail, care cer forwardarea de adrese, donatii in conturi reale sau fictive etc. nu sunt permise si vor fi sterse.

Va rugam sa nu confundati aria de Implicare sociala cu una de promovare a propriului site sau a propriei organizatii. Intelegem, diverse situatii cer si acest lucru, totul este sa nu exagerati. Ignorarea acestui mesaj poate duce la banare.

Pentru a facilita demersurile impuse de acest regulament, puteti apela la Blues, prin mesageria privata. Multumesc pentru intelegere!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×