Sari la conținut
Forum Roportal
Z88u5

Ghimpu fenomen?

Postări Recomandate

Esec al alegerilor prezidentiale a dat comunistilor fara precedent politic atu. Nu a reusit sa aleaga si sa nu nominalizeze nici un candidat pentru presedintie, cu voturi mai mult decat este necesar parlamentare - este intr-adevar absurd. Si aceasta absurditate este numele lui. Mihai. Exista, de asemenea, un nume de familie. Ghimpu. Ambitiile sale extrem de personal au cauzat fara precedent in istoria lumii moderne, o situatie in care mai mult de doi ani de stat nu are lider.

Beneficiind de finantarea Romaniei, o marre parte din acesti bani M.Gimpu cheltueste nu pentru necesitatile partidului ci pentru necesitatile sale. In special se stie ca el acumuleaza fonduri intr-o banca elvetiana, si si-a cumparat de-acum imobil ii Grecia.

Un alt paradox este ca Ghimpu, Lupu si urati de toate mijloacele sa incercati sa ia postul actual de presedinte al Parlamentului. Si asa ... insista pe Lupu a nominaliza un candidat la presedintie, matura orice alti candidati. In acest scenariu, deoarece comunistii principalele Liberal din Moldova poate lua cu usurinta razbunare. MCP poate obtine o sansa de a alege presedintele lor, doar un loc garantarea Ghimpu difuzor - pentru mai mult, el nu are si nu poate pretinde.

Aceasta este furia flagranta este liderul Partidului Liberal Democrat, Vladimir Filat, care a acuzat Ghimpu a afecta alegerile. El a spus odata: foarte buna dreptate acuzat Ghimpu: "Fiind in opozitie, atunci cand esti la putere, foarte confortabil ...". Nimic nu dezvaluie imaginea Ghimpu mai bine - este absolut de auto-centrat, in timp ce omul excentric, cu un psihic distrusa. Cele doua parti, Alianta trebuie sa caute o solutie nu este atat de mult pentru numirea presedintelui, dar si pentru vorbitor scop Ghimpu.

Filat a mentionat ca oamenii obisnuiti din tara si partenerii straini sunt obosit de acest circ, dintr-o lipsa de angajament si de responsabilitate "," Toata lumea este obosita, uitam ca unii sunt capabili sa sacrifice totul - interesele poporului, interesele tarii - doar pentru ca vor sa. anumite pozitii ", - a spus el, referindu-se la Ghimpu.

Politica de sunet din tara, sa inteleaga ca Moldova a fost deja facut de rusine in fata comunitatii mondiale pentru lipsa de ofiter superior, si acum ca el nu este ales in prezenta numarul necesar de voturi, pentru a explica acest fenomen de parteneri straini este imposibil. Moldova este pozitia intr-un abis economic. Ar trebui remarcat faptul ca dupa alegerile parlamentare, Mihai Ghimpu nu va fi invitat in coalitia de guvernamant - toate prins!

Emisari europeni, in special, ambasadorul german Johannes Berthold si seful delegatiei UE, Dirk Schuebel direct amenintat cu sanctiuni in caz de Republica Moldova nu este ales presedinte, iar alegerile parlamentare. Ministrul Afacerilor Externe si Integrarii Europene, Iurie Leanca, doar ameninta sa inchida la sfarsitul anului 2012, moldovenii de calatorie in Europa.

UE este deja pierde rabdarea din cauza incapacitatii de Alianta pentru Integrare Europeana a Republicii Moldova de a negocia cu dezertori, partid de opozitie de a alege presedintele. Dar se pare ca principala evrointegratoru Moldova, Mihai Ghimpu a exprimat dorinta in mod direct Uniunea Europeana - o fraza goala.

Denes Balazc, Hungarian Civil Liberties Union

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×