Jump to content
Forum Roportal
MarcelD

INSCRIERE EzotericFest 24-27 Mai 2012 ed VIII

Recommended Posts

Au inceput INSCRIERILE pentru editia VIII-a, EZOTERIC FEST TIMISOARA, care se desfasoara in perioada 24 -27 mai 2012 la CASA TINERETULUI din Timisoara (str. Aries nr 19, zona Stadion, Spital Judetean) OFERTA INSCRIERE: www.ezotericfest.ro/001_0_oferta_inscriere.htm

================

 

FESTIVAL DE ALTERNATIVE SI TERAPII COMPLEMENTARE (Targ de Produse Bio si Terapii Naturiste, Expozitii cu Vanzare, Sesiuni de Conferinte, Workshop, Demonstratii, Muzica, Dans, Concerte, Spectacole, Videoproiectii si Arte etc)

================

EzotericFest este un festival international care are loc anual la Timisoara, incepand din anul 2008, (o continuare a Festivalului ExpoZodiac 2004 -2007) organizat de ASOCIATIA GEEA LIFE si EXPOTIMISOARA, combinand diversitatea expozitiei de produse bio si naturiste cu conferintele si servicii specifice terapiilor alternative si complementare.

================

----- SE POT VEDEA INFORMATIILE DE LA EDITIILE ANTERIOARE:

http://www.ezotericfest.ro/002_00_editiile_ezotericfest.htm (arhiva program)

http://www.ezotericfest.ro/003_00_arhiva.htm (arhiva participanti)

================

 

INSCRIEREA PENTRU CONFERINTE

----- Inscrierea si participarea la conferinte, workshop, demonstratii, momente ambientale muzicale, dans, etc. ESTE GRATUITA, nu se percepe nici o taxa, in limita locurilor disponibile din cele 2 sali. http://www.ezotericfest.ro/001_5_inscriere_conferinte.htm

 

PROGRAMUL va avea loc in Sala Mare de la Parter (300 locuri dotata cu sonorizare, videoproiector, ecran, calculator, scena -unde seara vor fi si concertele ambientale) si in Sala Mica de la Exterior (50 locuri dotata cu flipchart si CD-player). TIMPUL ALOCAT pentru o conferinta, workshop, demonstratie, este format din module de 40 de min, urmata de 5 min de pauza.

 

Fiecare participant se poate inscrie cu MAXIM 2 PRELEGERI /titluri, al treilea ramane de rezerva functie de acoperirea programului, sau pentru cazurile exceptionale. Prioritate au cei care participa si cu stand, sau functie de interesul realizat anterior, sau de suprapunerile tematice.

 

SE RECOMANDA RESPECTAREA TIMPULUI alocat si evitarea conferintelor care sunt doar citite de pe foi, ecran, sau aducerea unui film care sa inlocuiasca conferinta, este indicat ca prelegerile sa fie live. E bine sa se evite publicitatea excesiva in cadrul conferintelor despre anumite produse, servicii sau sisteme de distributie, la fel si remarcile jignitoare despre alti conferentiari, solutii terapeutice sau miscari spirituale.

================

 

INSCRIEREA PENTRU EXPOZITIE presupune achitarea taxelor de participare conform ofertei, contractului, regulamentului de participare si incadrarii in planul salii de expozitie.

http://www.ezotericfest.ro/001_0_oferta_inscriere.htm FORMULARE INSCRIERE

http://www.ezotericfest.ro/001_4_plan_expozitie.htm PLAN EXPOZITIE

 

PROGRAMUL expozitiei este zilnic intre orele 10.00

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×