Costisefu 0 Report post Posted February 16, 2012 Stie cineva un stie de descarcat psd-uri gratis de nunta si botez? Ar fi bune si niste sabloane pentru 8 martie si alte cele in Photoshop. Share this post Link to post Share on other sites
Leonking 302 Report post Posted February 16, 2012 (edited) Stie cineva un stie de descarcat psd-uri gratis de nunta si botez? Ar fi bune si niste sabloane pentru 8 martie si alte cele in Photoshop. depinde ce vrei... daca vrei ceva original vorbeste cu un fotograf... amator sau profesionist, sigur free n-o sa fie... macar ca le dai un suc sau o apa... daca te multumesti cu ce are toata lumea, fa-ti abonament la ProClipart.com si la DepositPhotos.com iar de descarcat, sunt multe situri... numai ca nu prea ai voie sa comercializezi ce descarci... drepturi de autor, mi se pare :P Edited February 16, 2012 by Leonking Share this post Link to post Share on other sites
Costisefu 0 Report post Posted February 20, 2012 (edited) depinde ce vrei... daca vrei ceva original vorbeste cu un fotograf... amator sau profesionist, sigur free n-o sa fie... macar ca le dai un suc sau o apa... daca te multumesti cu ce are toata lumea, fa-ti abonament la ProClipart.com si la DepositPhotos.com iar de descarcat, sunt multe situri... numai ca nu prea ai voie sa comercializezi ce descarci... drepturi de autor, mi se pare :P tu mi-ai recomandat niste site-uri cu bani. De drepturi de autor nu imi fac griji in Romania, mai ales ca mirii nu sunt institutii. Am gasit eu intre timp un site cu psd-uri free www.digitalprimes.com daca mai aveti si altceva v-as fi recunoscator Edited February 20, 2012 by Costisefu Share this post Link to post Share on other sites