Sari la conținut
Forum Roportal
Elia

Moderarea forumului religie

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Stimatelor si simpaticelor doamne moderatoare - citat- (care a fost?), cel putin aveti bunul simt si argumentati de ce stergeti posturile pe care le considerati tendentioase. Nu ca nu m-as fi obisnuit dar macar sa nu mor prost.....

Editat de DarkBringer

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

lol mai nou se inchid threadurile acolo unde puterea unora de intelegere este depasita sau competenta in calitate de moderator este depasita. Tin sa multumesc pe aceasta cale d-nei Shur'tugal care isi demonstreaza din nou abilitatile de intelegere a modului in care trebuie actionat....nu este nevoie de repetitie ne dam seama si asa......

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
....................

Dar raman surprins sa vad ca dupa zile la rand de murdarii si abjectii si oribilitati extraordinare ....niciodata comparabile cu postarile mele... eu am fost banat 6 luni de zile si pus sub control fara sa mai zic ca am warn deja de 60% ...iar acest murdar in ochii tuturor forumistilor .... este imaculat in fata voastra!

Felicitari ptr felul in care ati inteles sa va faceti meseria ... !!!

Oare faptul ca ma banati pe mine ca sunt dur in exprimare dar nicidecum murdar asa ca leo patrick ...iar pe el il acceptati, si ii tolerati oribilitatile extraordinare, cel mult le invizibilizati fara sa le sanctionati, .... sa insemna ca sunteti spiritual mai apropiate de "valorile expuse de el?

gata, nenea, s-a rezolvat, calmez-vous ca nu arde nicaieri. s-a suspendat pe termen nedefinit si s-a propus tov [leo_patrik] pentru ban.

si nu te mai lua de [MariaB] ca te iei degeaba.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
nicaieri. s-a suspendat pe termen nedefinit si s-a propus tov [leo_patrik] pentru ban.

 

 

Se propune? Parca suntem in romania, unde vine unu iti da in cap, te omoara dupa care este judecat in stare de libertate. Presupun ca se voteaza, secret chiar, ca sa nu existe dupa aceea eventualele conflicte :jester:

Editat de DarkBringer

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×