Sari la conținut
Forum Roportal
Icbiuliana

Ce imagini ne motiveaza?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

A gyógyító sáfrány Fotó: Getty Images

Culoarea mea prefrata este al Zafranului,  care pe langa ca este o planta medicinala din cele mai vechi timpuri, intrebuintate si azi, este si cel mai scump condiment cu efecte multiple asupra omului.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Este informația momentului în România: Autorităţile se pregătesc pentru un adevărat dezastru

Prima oara vad acest peisaj minunat.  In realitate am vazut doar din fata Cazinoul dar niciodata din spate ca nu stiu sa inot ca sa ocolesc prin apa, dar nu-mi amintesc sa fi vazut pe cineva acolo in apa.   Voi admira mult pana ma satur de poza asta. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 Cactus Wren eating Saguaro Cactus Fruit

Colibri ... Hummingbird s-ar crede ca este Pasarea Statului Arizona, dar Vrabia de Cactus este oficial ca rezista la conditiile locale de trai.   Colibri migreaza.

"The State of Arizona chose the Cactus Wren (Campylorhynchus brunneicapillus) as the state bird in 1931. The largest of the North American wrens, the cactus wren calls home the US southwest, thriving in its arid climate."

hummingbird-1854225_1280-696x499.jpg

 

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

stejarul-ingenuncheat_46876900.jpg

"Atunci când te gândești să mergi în Deltă, ia în considerare să faci și un tur forestier în Caraorman sau Letea, locuri în care poți fi transpus într-un univers de poveste unde legendele par că prind viață, mai ales atunci când sunt povestite de către localnici."    dcnews.ro

 

 

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR  30 mai 2022. Paradoxul Antarctica, continentul de rezervă al omenirii

"Pentru mai bine de 2.000 de ani, Antarctica a existat doar ca un continent al imaginației. Dacă ar exista un continent arctic, a argumentat Aristotel, în tratatul său Meteorologie, ar trebui să existe un antipod, o „ant-arctică”. Timp de secole, oamenii de știință, exploratorii și cartografii au speculat despre acest antipod Terra nondum cognita, un ținut sudic încă necunoscut. Dar abia în anul 1820 se presupune că continentul a fost „găsit” de trei grupuri separate: o expediție rusă condusă de Fabian Gottlieb von Bellingshausen și Mikhail Lazarev, o expediție britanică condusă de Edward Bransfield și vânătorul american Nathaniel Palmer, care a văzut munții acoperiți de zăpadă ai Peninsulei Antarctice din micul său sloop."   https://evz.ro/horoscopul-lui-dom-profesor-30-mai-2022-paradoxul-antarctica-continentul-de-rezerva-al-omenirii.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×