Sari la conținut
Forum Roportal
Icbiuliana

Ce imagini ne motiveaza?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Mileuri de macrame

Cât costă acum aceste mileurile???  ... o mică avere!    Cum oamenii au imigrat in America, au adus cu ei si din astea si multe bluze traditionale din portul popular romanes "ii" nefolosite cu etichete pe ele scrise cu mana, cumparate intr-un magazin de pe Magheru langa Lido era o statie de benzinarie pentru acele 5 masini din traficul din 1969 si acolo era un magazin de Artizanat si costai cate 500 de lei, se mai vindea din aceste mileuri numite Point Lace extrem de scump.   Am gasit in magazinele de Second Hand Stores in San Diego, "ia" se vindea cu 3 dolari bucata si n-o cumpara nimeni ca deja erau prafuite le fel si aceste articole de decoratii.  Pentru 10 dolari am cumparat cu 4 sacose mari marfa romaneasca, care pe vremuri chiar ca a costat o avere in Romania.   Le-am trimis la sora mea inapoi la Bucuresti, a avut ce dezbate cu prietenele la o cafea.     Am mai gasit multe obiecte din cristal, vaze grele, seturi de pahare, fructiere, scrumiere, frapiere la pret de un pahar de plastic cu capac pentru cafea de baut in masina, cu 25 de centi bucata erau paharele de sampanie, vinuri, coniace, zeci de feluri inainte de Craciun doar sa scape de atata marfa sensibila, mai am si acum pe masa pentru fructe, nuci, maruntis, etc., se umple repede cu de toate.  Am un dulap plin de amintiri dintr-o alta era, portelanuri cu semnatura olarului, deja are valoare de antic ca nu se mai produc, imi mai da cate cineva un obiect de muzeu cand se muta inapoi la originile natale in grija rudelor ca nu vor sa stea sa moara intre straini pe bani multi.             

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Fenomen meteo bizar în deșert. Nu se întâmplă prea des. Care este explicația?

"Fenomen meteo bizar în deșert. Nu se întâmplă prea des. Care este explicația? ... caldura precis :lol2:"

*Daca nu se topeste imediat zapada, e semn bun, se poate bucura putin de frumusetea iernii, dar de obicei deserturile sint locuri fierbinti, rapid se topeste imediat.*

Fenomen meteo bizar în deșert. Nu se întâmplă prea des așa ceva! (evz.ro)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Slide 15 of 16: - New cases per 100k in the past week: 560 (1,189 new cases, -27% change from previous week) --- Compared to average rate of new cases in Arizona: 25.6% more cases per 100k residents - New deaths per 100k in the past week: 17.4 (37 new deaths, -35% change from previous week) - Test positivity rate: 21.2%

London Bridge in Lake Havasu City, Arizona 

Nu multa lume este familiar cu acest pod din Londra, dar este realitate, este replica exacta al celui din Londra peste Lac Havasu doar construit mai tarziu.  Este un orasel izolat in desert spre Las Vegas dinspre Phoenix sau de oriunde exista o cale de acces.  Mai demult mergeam de Thanksgiving acolo sa luam masa festiva ca era asa de convenient, cu foarte multe feluri la alegere dar si deserturi gustoase si deosebite de generalitati din oras mare, langa lac pe terasa luam masa, era si o plimbare cand nu era trafic aproape deloc, vreme foarte placuta si perfecta pentru o iesire cu familia.  Pe drum lung mereu inchiriem si azi un SUV mare, atunci mai luam si prietenii copiilor sa nu se plictiseasca doar cu noi pe drum pe freeway.  Ce de vremuri au trecut ... luam mancare si pentru acasa ca erau pregatiti cu de toate, venea lumea de departe sa scape de munca.  Eu tot am avut de facut curcanul acasa doar pentru Sambata-Duminica nu Joi.  Cu toti aveam nevoie de o plimbare si incarcare de baterii, cumparaturi ce nu se gaseau aici in oras ca veneau din Europa,  o plimbare pe lac cu vaporasul in siguranta nu eu la carma :no:  plus plimbarea pe jos prin orasel este la fel foarte diferit de un Mall.  Alta experienta si priveliste se prezinta cum am parasit limita orasului.

London Bridge - Lake Havasu City (golakehavasu.com)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Imagine apocaliptică deasupra Dubaiului. Explicație VIDEO incredibilă

Credeam ca sint UFO's ... de 2 Luni deodata pe cer inca nu s-a povestit la Stirile Americane, curios fenomen arabesc.   Precis vine de la zeii lor sa le sfinteasca dublu!!! 

Ce ne dovedeste ca peisajul este din Dubaii???   Inca nu m-au convins.  Cica imagini Apocaliptice, oare de ce???

Imagine apocaliptică deasupra Dubaiului. Explicație VIDEO incredibilă (evz.ro)

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Enyhülést hoz a jövő hét

Aceste floricele nu cresc in partea de Sud al Arizonei, iar de unde cresc, nu ajung aici nicodata.  Nu face parte din industria florilor de vandut.   S-a adus radacina din nord de langa Canada dar a disparut peste vara mancat de gandaci ca si ghioceii.   La o ruda veneau anual din Maine prieteni si aduceau tot feluri de noutati ca locuiau aici peste iarna, coborau cu 2 camioane mari de mutat mobila, nu credeau in caldura locala peste vara, ca plecau inapoi inainte de acele zile sa cultive ardei din Ungaria.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Este Lună plină, dormim mai puțin! HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Este Lună plină, dormim mai puțin!   Asta explica multe in comportamentul uman.  

"Astăzi, pe Luna plină, nu eşti foarte inspirat în relaţiile umane, mare atenţie la mişcările bruşte, la propriu şi mai ales la figurat.  Evită să te bagi în treburile altora, zâmbeşte şi taci din gură!"  :lol2: 

Este Lună plină, dormim mai puțin! HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR - Evenimentul Zilei (evz.ro)

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Descoperire surprinzătoare făcută de un biolog în stomacul unui pește

go4it.ro/content/stiinta/descoperire-suprinzatoare-facuta-de-un-biolog-in-hura-unui-peste-19169743

156199114_4603402799675750_8930524499793740810_o.jpg

În stomacul peștelui a fost găsită o mică broască țestoasă, vie, in  Florida Everglades.

Această descoperire, deși neașteptată, nu a speriat pe nimeni. Recent, însă, rămășițe umane au fost descoperite în stomacul unui crocodil cu o lungime de 4,2 metri, prins pe o insulă din apropiere de statul Queensland din Australia. Autoritățile locale cred că victima animalului a fost Andrew Heard, un pescar în vârstă de 69 de ani dat dispărut în zonă pe 11 februarie. :eek:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Slide 1 of 52: The United States has provided a refuge for persecuted religious groups ever since the Puritans boarded the Mayflower and set sail for the New World in 1620. Roger Williams later broke away from the Plymouth Colony and established the country's first Baptist congregation in Providence, R.I. Quakers settled in Pennsylvania, while Catholics, financed by Britain's Lord Baltimore, escaped to what would eventually become the state of Maryland. Since the colonial period, churches have served an important role not only in politics and history but also in the creation of a new, distinctly American architectural landscape. Today, the U.S. is home to more than 300 different religions and roughly 350,000 congregations attending services in a vast array of ecclesiastical buildings throughout the nation. The Anglican Book of Common Prayer reminds believers that all human life, inevitably, turns to dust. The same principle can hold true for great works of architecture, which can just as suddenly turn to ash. On April 15, millions of people watched in disbelief as flames consumed the Cathedral of Notre Dame in Paris—arguably one of the most beautiful and historically significant ecclesiastical buildings in the western world. For many, the 850-year-old Gothic masterpiece represented the very heart of France and had seemed indestructible, weathering even the French Revolution. Stacker presents this carefully curated list of some of the most beautiful and historically significant churches in each of the 50 states. Several buildings are elaborate cathedrals in major cities. Others are simple, yet striking, structures in America's heartland or former missionary centers that sprang up as the country expanded westward. Many buildings are artistic masterpieces, including a handful of churches designed by some of the most innovative architects of modern times. You may also like: 30 beautiful structures from the mind of Frank Lloyd Wright

https://www.bing.com/images/search?q=Arizona%3a+Chapel+of+the+Holy+Cross

Bisericuta asta este renumita ca este construit intre stanci, se urca pe picioare pana acolo, am fost sa-l vizitam ca este in drum spre Nord si toata lumea se opreste.   Pamantul are aceasta culoare frumoasa in acea zona pana-n Utah, nu stiu exact din ce cauza dar arata unic zona de desert colorat.   Mereu este deschis peste zi dar nu este slujba decat in zile afisate.  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×