Sari la conținut
Forum Roportal
Mircea112

Oare asa mult conteaza partea financiara?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna la toata lumea.

 

Va urmaresc de ceva vreme si doresc sa va povestesc prin ce trec de ceva timp, de aproximativ un an jumate - doi.

 

Sa va povestesc ceva despre mine , am 27 de ani sunt un om cu principi poate fixist din anumite puncte de vedere. Din punct de vedere finaciar nu duc lipsa de nimic, am un job ok, am un acoperis deasupra capului.

Am ajuns la o concluzie care am auzit de foarte mult timp ''bani nu aduc fericirea''.

Cum spuneam mai sus, am tot ce imi trebuie din punct de vedere finaciar , dar pt ''suflet sau pentru inima'' parca sunt gool. Am o varsta si doresc sa imi intemeiez o familie, sa gasesc pe cineva cu care sa ma inteleg bine, cu care pot intemeia o familie.

Am incercat de 4 ori pana acuma, ceea mai lunga relate a fost de 9 luni. Toate incercarile mele au avut acelas motiv din cauza caruia sa pus punct relatiei, PARTEA FINACIARA.

 

Sunt constient ca din vina mea sa terminat acele relati, deoarece eu minteam cu partea finaciara. Apartamentu supuneam ca este luat in chirie ca nu este al meu, masina spuneam ca este masina de servici, iar nici uneia nu i-am spus cu adevarat care este functia mea la locul de munca. Si pe langa asta parinti mei mai detin o pensiune in Predeal , si aici minteam spuneam ca mama si tata sunt angajati la acea pensiune si nu este a lor.

Pe langa asta am mai facut o gresala, sau o minciuna, spuneam ca studi superioare nu am facut , si am terminat doar liceul. Toate relatie decurgeau foarte bine ,pana la un anumit punct, cand discutam despre viitor. Datorita studilor si datorita parti finaciare, nici una din cele 4 incercari nu au mers, chit ca pana la momentul discutiei era totul bine si frumos, dar dupa toate sau schimbat si dupa o anumita perioada de timp se termina totul.

La ultima relatie fata m-ia spus in fata , ca nu vede un viitor alaturi de mine deoarece, nu am studi superioare, si din punct de vedere finaciar.

Sincer sa va spun am ramas :O cand vedeam cu ochi mei cat de mult contaeza pentru unele ''femei'' studile si partea finaciara. Nu doresc sa generalizez, dar pana acuma eu prin asa ceva am trecut, chit ca sunt constient ca am gresit de la bun incepand mintind. Dar cum v-am spus mai sus eu imi doresc o persoana care sa ma placa, iubeasca , pt felul meu de a fii....de aia am mintit. Intrebarea mea este Asa de mult conteaza studile si partea finaciara????

  • Upvote 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:stars: ce functie ai la locul de munca? Angajatorul tau stie ca nu stii sa scrii romaneste sau ai secretara care scrie pentru tine?

Poate esti mai putin credibil daca le spui ca ai facultate, la halul in care te exprimi. :stars:

 

Poate s-au terminat relatiile din cauza de minciuna. Sau poate, pentru ca ai functie si studii superioare, ai standarde cam inalte si te uiti numai dupa de-alea frumoase. Pai sa stii ca alea vor bani. Mai coboara si tu stacheta.

Si nu mai minti.

  • Upvote 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

 

Vrei sa iti spun si unde muncesc??? sa iti spun????ca limba romana aminvatat-o acuma 4 ani ??//sau sa iti spun ca nu sunt din romanaia????? si la locul de munca nu am nevoie de limba romana???????dora de ceha si slovaka

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

asta ma deranjaeza....toata lumea da in om la leful cum scrie si vb, gramatica limbi romane. Nu sta sa se gandeasca oare care e motivul din ce cauza scrie asa.....

Editat de Mircea112

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Asa de mult conteaza studile si partea finaciara????

 

mai mult contează când nu sunt

la fel ca şi sexul

la fel ca şi sinceritatea, respectul reciproc

 

dacă sunt, e totul ok

dacă nu, apar probleme mici şi mari

Editat de Diela
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Incearca sa nu le mai minti.

Femeile vor stabilitate financiara.

Ti-e teama ca o sa stea cu tine doar pentru apartament si pensiunea din Predeal?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×