Iuli45 0 Report post Posted January 23, 2012 avem poste mobile,si eu si prietena mea de circa 2 ani;se pot reancarca cartelele si din Romania? multumesc frumos. Share this post Link to post Share on other sites
nu vreau 1,357 Report post Posted January 23, 2012 Depinde daca reteaua in care sunt inregistrate cartelele accepta asta. Numai de ei depinde. (asta daca am inteles bine ce vrei sa spui) Share this post Link to post Share on other sites
harald 1,722 Report post Posted February 3, 2012 avem poste mobile,si eu si prietena mea de circa 2 ani;se pot reancarca cartelele si din Romania? Pe ezetop.com se pot reincarca majoritatea cartelelor prepaid, indiferent de tara in care se afla operatorul si tara in care se afla utilizatorul. Iar la operatorii din lumea civilizata, serviciul de reincarcare este disponibil pe site-ul propriu, care poate fi accesat de oriunde din lume. In Romania, Orange are site propriu :P dar nu se deranjeaza sa ofere o posibilitate de a plati cu cardul o reincarcare a unei cartele prepaid. Share this post Link to post Share on other sites
Amalia Diaconescu 0 Report post Posted September 12, 2012 (edited) Cu site-ul Orange Romania nu am avut experiente prea bune. Celalalt site mentionat nu l-am folosit dar nici lucruri bune nu am auzit despre el. Poate stie cineva un alt site care sa ofere reincarcare online? Edited September 12, 2012 by Amalia Diaconescu Share this post Link to post Share on other sites
Lorenamungiu 0 Report post Posted September 21, 2012 Cu site-ul Orange Romania nu am avut experiente prea bune. Celalalt site mentionat nu l-am folosit dar nici lucruri bune nu am auzit despre el. Poate stie cineva un alt site care sa ofere reincarcare online? Poti sa te uiti peste blogul asta. Tipa zice de ceva site-uri de reincarcare online. Vezi si tu, daca ai curaj incearca-le le-as fi testat si eu dar sunt pe abonament... Share this post Link to post Share on other sites
Amalia Diaconescu 0 Report post Posted September 25, 2012 Poti sa te uiti peste blogul asta. Tipa zice de ceva site-uri de reincarcare online. Vezi si tu, daca ai curaj incearca-le le-as fi testat si eu dar sunt pe abonament... am reusit sa-mi incarc cartela cu fonmoney. Am folosit site-ul de 2 ori pana acuma si a mers fara probleme asa ca am sa-l mai folosesc. Share this post Link to post Share on other sites
abi64 0 Report post Posted June 8, 2013 avem poste mobile,si eu si prietena mea de circa 2 ani;se pot reancarca cartelele si din Romania? multumesc frumos. deschide-ti un cont aici : http://l0.ro/4S5 si poti sa incarci orice cartela din orice retea, daca ai un card. Pe ezetop.com se pot reincarca majoritatea cartelelor prepaid, indiferent de tara in care se afla operatorul si tara in care se afla utilizatorul. Iar la operatorii din lumea civilizata, serviciul de reincarcare este disponibil pe site-ul propriu, care poate fi accesat de oriunde din lume. In Romania, Orange are site propriu :P dar nu se deranjeaza sa ofere o posibilitate de a plati cu cardul o reincarcare a unei cartele prepaid. Daca ai cartele prepaid din Romania, fa-ti cont aici : http://l0.ro/4S5 si poti sa incarci orice cartela in orice retea, daca ai un card. Cu site-ul Orange Romania nu am avut experiente prea bune. Celalalt site mentionat nu l-am folosit dar nici lucruri bune nu am auzit despre el. Poate stie cineva un alt site care sa ofere reincarcare online? fa-ti cont pe : Link-ul meu si poti sa incarci orice cartele din Romania, in orice retea Share this post Link to post Share on other sites