Sari la conținut
Forum Roportal
Step in Dance

Cursuri de dans - Step in Dance School

Postări Recomandate

Step in Dance este cea mai noua scoala de dans deschisa in Bucuresti. Scoala noastra va propune cursuri de dans pentru incepatori, intermediari si avansati. Programa este structurata pe grupe si module (de trei luni), unde puteti invata dansuri din categoria Standard (Vals Lent, Vals Vienez, Tango, Tango Argentinian, Quickstep, Slow Fox) si Latino (Salsa, Samba, Rumba, Cha Cha, Jive, Passo Doble) dar si Merengue, Bachata, Street Cha Cha sau Street Dance.

 

Pe langa grupe si module, Step in Dance va ofera posibilatatea de a urma cursuri particulare de dans, cursuri pentru dansul mirilor (inclusiv coregrafii celebre, dansuri pe care le-ati vazut in diferite filme si care v-au impresionat) sau cursuri pentru copii.

 

Noua ne place sa credem ca nu suntem doar o scoala de dans, ci si un loc in care oamenii se simt bine, fac miscare, uita de grijile cotidiene si se imprietenesc cu alte persoane la fel de frumoase ca si ei. Daca impartasiti aceeasi pasiune cu noi, nu ezitati sa ne vizitati in sala de dans pentru a va convinge ca Step in Dance este scoala care vi se potriveste. Miza noastra: fiecare cursant Step in Dance trebuie sa devina un dansator foarte bun si toti cei care ne trec pragul trebuie sa zambeasca si sa fie fericiti! "There are shortcuts to happiness, and dancing is one of them", Vicki Baum.

 

Contact

 

site: www.stepindance.ro

mail: office@stepindance.ro

Tel: 0784.823.546 si 0727.545.717

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×