Sari la conținut
Forum Roportal
Lovedealer

Un mic sfat va rog...

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Suntem impreuna de aproape 2 saptamani.Doar ca a trebuit sa plece in Bucuresti;acolo lucreaza.Inteleg ca e ocupat cu munca...si alte lucruri de genul asta (dar nu despre asta e vorba) Am inceput sa tin la el,si ma gandesc ca...daca se inatmpla sa raman cu buza umflata?Vorbim la telefon si la web cam aproape tot timpul,doar ca uneori fara sa vreau,ma indispun singura cu ganduri de genu ,,daca o sa se intample ceva neprevazut?,, Probabil ca nu ar trebui sa ma stresez foarte mult de pe acum dar nici sa ma despart de el nu vreau pentru ca chiar imi place de el.Nu prea stiu cum sa fac sa fie totul in regula...Va rog un sfat.Va multumesc :)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

O sa va spun povestea cat pot de detaliat sa puteti intelege exact la ce ma refer.Totul a inceput de la un mic pariu...El mi-a cerut numarul de telefon iar eu ,fiind sigura ca nu avea de unde sa faca rost de el,l-am cam subestimat.Desigur ca a facut rost de el mai repede decat ma asteptam.De atunci am vorbit o gramada.Tin minte ca vineri seara am stat de vorba cu el de la 7-8 seara pana la 6-30 dimineata la webcam; pana a trebuit sa plece la munca.Sambata,ne-am vazut si a trebuit sa ii fac cinste cu o bere.Aici iarasi am stat de vorba de la 3 pana la 11 seara...Desigur ca m-a dus acasa dar nu s-a intamplat nimic (inafara de faptul ca m-a tinut de mana pe sub masa si m-a luat in brate cand imi era frig).A2-a zii dupa Craciun,ne-am vazut iarasi.El m-a sunat aproape de fiecare data.Am iesit in oras...acelasi lucru s-a intamplat.Ne tineam de mana.Si ne luam de brat cand mergeam undeva.Mi se parea foarte drgagutz faptul ca orice facea,langa mine nimerea la masa.Ciudat este ca prima data,cand ne-am vazut eram doar noi 2.Apoi au aparut mai multi prieteni si si-a facut curaj sa ma ia de mana iarasi.Nu ne-am sarutat,dar nu inteleg de ce o nu face.Chiar imi place de el si vreau sa fim impreuna.Altcineva mi-a spus sa il sarut direct si sa nu mai stau pe ganduri pentru ca si el sigur ma place.Va rog mult un sfat...

Va multumesc ca ati citit :)

 

despre asta e vorba?

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

ma indispun singura cu ganduri de genu ,,daca o sa se intample ceva neprevazut? Probabil ca nu ar trebui sa ma stresez foarte mult de pe acum ...

Nu prea stiu cum sa fac sa fie totul in regula...Va rog un sfat.Va multumesc :)

Daca tot e sa te indispui singura cu ganduri, indispune-te si cu gandul ca in viata multe sunt neprevazute si nimeni nu stie ce poate aduce ziua de maine, adica daca mai faci umbra pamantului sau nu. Mai stii, mergi pe strada, te impiedici, cazi intr-o gaura de canal si-ti rupi gatul. Orice e posibil. :doh:

Sa fie totul in regula ? :lol: Lasa lucrurile sa decurga de la sine si daca vor cadea zarurile in regula bine, daca nu, nu. Cu paranoia si ganduri fel de fel precis nu sa faci sa fie nimic in regula, dapoi totul.

Editat de Naeema
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu cred ca fata se gandeste ca nu cumva ea sa fie considerata doar o relatie de scurta durata, un fel de ONS cu repetitie ocazionala .:doh:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ei si daca se intampla ceva ,ce ai pierdut? Probabil niste partide de sex si atat ,ce mare lucru? Cate se puteau intampla in 2 sapt?Faptul ca vorbesti la telefon si pe mess nu inseamna ca pierzi ceva ,te agiti degeaba .

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Adica daca se duce si el la alte femei, e ceva rau?Ca doar n-o sa se indragosteasca.Banuiesc ca deja ti-a spus ca tu esti cea mai importanta si alte alea.Sa stii ca barbatii se tin de cuvant si cand va face chestii...cu gandul la tine le va face.Intreaba-l,sa vezi ca am dreptate.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

eu as inclina sa cred ca nu are timp de alte femei... cand nu e la servici stai pe capul lui la telefon si pe net iar in restul timpului ( care nu cred ca e asa mult ) banuiesc ca mananca, doarme si se uita la tv. si chiar daca mai apuca si el sa dea o buca pe margine eu zic sa apreciezi faptul ca e asa descurcaret si se pricepe sa isi menajeze timpul liber.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×