Victoria21 1 Report post Posted January 11, 2012 :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: as vrea sa ma ajutati si pe mine sa caut partituri de la melodii noi!....va rog!!!1 Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 14,693 Report post Posted January 11, 2012 :flowers: :flowers:as vrea sa ma ajutati si pe mine sa caut partituri de la melodii noi!....va rog!!!1 Adica blockflote = fluier ciobanesc??? cred ca oierii si alti pastori au secrete destule ca-l folosesc de secole acest instrument, mai mult decat cei din Filarmonica Romana!!! Cioban??? ... careva??? :crazy: sau muzician, lautar de lux ... :yahoo: Share this post Link to post Share on other sites
Victoria21 1 Report post Posted March 1, 2012 In acest subiect vom vorbi despre secrete, partituri, ingrijire tot ce am putea vorbi despre blockflote! Astept sa fie un subiect mare!:) Share this post Link to post Share on other sites
Victoria21 1 Report post Posted March 1, 2012 Adica blockflote = fluier ciobanesc??? cred ca oierii si alti pastori au secrete destule ca-l folosesc de secole acest instrument, mai mult decat cei din Filarmonica Romana!!! Cioban??? ... careva??? :crazy: sau muzician, lautar de lux ... :yahoo: nu, este un fluier german. mai bine uita-te pe net la poze sa il vezi 1 Share this post Link to post Share on other sites
Victoria21 1 Report post Posted March 1, 2012 de unde pot gasi o multitudine de partituri pentru blockflote? Share this post Link to post Share on other sites
Renaissance'91 6,088 Report post Posted March 1, 2012 http://www.8notes.com/recorder_sheet_music.asp Share this post Link to post Share on other sites
Amarena 13,193 Report post Posted March 1, 2012 Victoria21, ti-am unit cele doua topice care se refereau la acelasi subiect.. E suficient unul. Share this post Link to post Share on other sites
Victoria21 1 Report post Posted March 2, 2012 http://www.8notes.com/recorder_sheet_music.asp multumesc pentru link, dar deja ma uitasem pe el!:* ^_^ Victoria21, ti-am unit cele doua topice care se refereau la acelasi subiect.. E suficient unul. sunt incepatoare si nu am stiut Share this post Link to post Share on other sites