Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Gloria e

Banca Pireus - niste sarlatani

Rate this topic

Recommended Posts

Pe scurt si ca sa nu ma intind la vorba, tot urmaresc de la un timp pretul aurului, ca sa-mi investesc toate economiile [destul de amarate]. Asa am ajuns si la Banca Pireus, unde o funtionarasa foarte amabila, m-a asigurat la fiecare din cele 3 vizite ale mele, ca banca vinde aur, e adevarat, dar il comanzi si aurul vine [de unde oare???]cam peste 7 zile lucratoare [cu aproximatie], dar asta nu ne incurca cu nimic, PENTRU CA BANCA SE ANGAJEAZA SA NI-L VANDA LA PRETUL CONVENIT PENTRU CARE AM SEMNAT IN MOMENTUL IN CARE AM DAT COMANDA. Foarte frumos si interesant, imi spun ca asta e, nu am decat sa astept si sa urmaresc sa mai scada cursul, si tot urmaresc de vreo 6 luni ca proasta ratele de schimb, timp in care am mai vizitat banca de inca 2 ori ca sa fiu sigura ca nu s-a schimbat nimic in regulament. Bineinteles ca aceeasi fatuca m-a asigurat de fiecare data de seriozitatea cu care isi trateaz banca aceste comenzi pentru aur fizic...Asta pana astazi, 29 decembrie cand vad ca a scazut destul si ma reped la banca intr-un suflet, unde stupoare!!! Aceeasi persoana, imi comunica privindu-ma in ochi cu nesimtire ca banca nu isi ia angajamentul pentru o suma atat de mica. Ca eu fac de astazi comanda, DEPUN BANII IN CONT IN AVANS, DAR O SA PLATESC LA PRETUL DE PESTE O SAPTAMANA!!!!!Cu aproximatie o saptamana pentru ca probabil, in cazul in care o sa fie un curs favorabil mie, ei o sa ma intarzie pana ma jecmanesc detot!

Si inca o curiozitate, intreb la ce pret il cumpara inapoi, si raspunsul e ca Banca Pireus nu cumpara , doar vinde, DESI AU PRETUL AFISAT SI DE VANZARE SI DE CUMPARARE pe toate siturile.

Dar cea mai mare gogomanie dintre toate, mi se pare tot nesimtirea functionarei care ma priveste in ochi si ma intreaba : "oricum ce puteti face cu 100 gr de aur???? Daca era mai mult...." Daca era mai mult, ce? N-am mai intrebat-o si am iesit ametita de cap...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×