Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
adadeea

Deschiderea culorii parului

Recommended Posts

Salz all!Cmf?Nush dak am pus tema asta bine aici , dar dak nu am puso va rog sa nu va suparati pe mine si sa imi spuneti unde am gresit plz :D Asa...deci...stie careva cum imi pot deschide la culoare parul?Parul meu este de culoare saten inchis...am incercat cu ceai de musetel , dar , nu am mers :doh: Aveti alte sugestii? :P :flowers: :kiss:

Edited by adadeea

Share this post


Link to post
Share on other sites
Salz all!Cmf?Nush dak am pus tema asta bine aici , dar dak nu am puso va rog sa nu va suparati pe mine si sa imi spuneti unde am gresit plz :kiss: Asa...deci...stie careva cum imi pot deschide la culoare parul?Parul meu este de culoare saten inchis...am incercat cu ceai de musetel , dar , nu am mers :doh: Aveti alte sugestii? :) :flowers: :P

Ai putea incerca cu decolorant, dar nu este prea indicat pentru ca arde parul...dar de ce nu intrebi pe cineva specializat in domeniu (cum ar fi pe cineva care lucreaza la un coafor, etc)? :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Am incercat cu decolorant...sunt facuta suvitze...as vrea ceva mai natural...voi incerca sa intreb la coafor...ms pt raspuns :friends: :spiteful: :friends:

 

am avut si eu o problema asemanatoare, numai ca eu m-am facut deliberat saten inchis, fiind blonda de la mama natura...trecerea inversa a fost relativ indelungata, pentru ca nu imi permiteam sa imi decolorez parul in mod concentrat. Sugestia de la coafor (si pot spune ca am ramas extrem de multumita, nu numai de sugestie, ci si de servicii) a fost decolorarea in timp prin suvite, mai intii putine, apoi din ce in ce mai multe, pentru a face si o tranzitie lina de la o culoare la alta (schimbarile bruste, indiferent in ce constau, afecteaza personalitatea).

Am facut asa si am trecut de la saten inchis la un saten deschis cu suvite blond inchis, apoi am marit numarul suvitelor, pe fond de blond inchis, intotdeauna suvitele cam cu un ton mai deschise, si acum e blond luminos mediu, cit de cit apropiat de culoarea naturala. (recunosc ca nu m-as fi aventurat in vopsirea parului, daca nu as fi avut problema firelor albe...).

Procesul a durat 6 luni, cu frecventa de 1 luna, 1 luna si jumatate intre operatiuni. In momentul in care ajungi la culoarea, de fapt nuanta dorita, nu iti mai ramine decit sa o intretii, fara sa mai fie nevoie sa te suvitezi; vopsirea uniforma pe un par cu suvite apropiate ca nuanta sau paleta cromatica da un efect optic deosebit si, ce e mai important, natural (ai senzatia ca e aceeasi culoare, lumina batind in unghiuri diferite si de aici reflexele asemanatoare celor naturale)

Share this post


Link to post
Share on other sites
k,ma Cassandra...dar asi vrea ceva natural...stie cineva vrun "leac"?plz :roll:

 

 

daca vrei ceva natural, taie-ti parul si asteapta sa creasca fara sa ii mai faci nimic la culoare...asa e garantat 100% :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×