Sari la conținut
Forum Roportal
stiri

Stiri: REORGANIZARE: Spitale-fundatii, case de asigurari private si medici angajati de primarie

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Spitalele se vor putea organiza in asociatii, ca unitati cu statut de fundatie sau de societate comerciala, in locul actualelor case judetene de asigurari de sanatate vor fi introduse case de asigurari private de sanatate, iar pe langa medicii de...

 

Articolul complet

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

poate in acest fel se va face ceva si in sistemul medical din romania . sa speram ca modificarile vor aduce mai mult bine decat rau .

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Bine ? Mai mult bine ? Mai mult bine pentru aia care au carte de munca si salarii peste 2000 lei , poate le va fi mai bine; pentru cei de la tara /pensionarii /familii fara venituri - va fi rau...sau poate nu va mai fi nimica- pentru ca vor muri pe capete !

Acuma , ca-i mai rau , ca-i mai bine , iti face o injectie GRATUITA in spital ( doar spitalele fara datorii ) , dar cu aceasta reforma...o sa platiti fiecare miscare a doctorului , chiar si pentru urgente!!!

Pe de alta parte , intradevar , nu vor mai beneficia toti ratatii/betivanii/ si alti pierde-vara de servicii medicale , si atunci poate cei care vor merita /sau au nevoie vor avea parte de un tratament adecvat . Aici si eu sunt deacord !!! Eu n-am avut nevoie de nici o spitalizare pana acuma , dar sunt sigur , daca ar fi sa ma duc in spital- platesc , tinand cont ca contribui la sanatate de 8 ani de zile!

 

Dar sa nu-i uitam pe cei de la tara ! Cei cu pensii mici sub 4-500lei/luna ? Pe astia cine-i mai trateaza ? Cine la va oferi lor servicii medicale ?? Astia vor fi primii care se vor duce !!! - TEORIA CONSPIRATIEI :))))

 

Asa ca...rugati-va pentru zile mai bune :)))

 

SUCCESURI

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×