Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
stiri

Stiri: REORGANIZARE: Spitale-fundatii, case de asigurari private si medici angajati de primarie

Rate this topic

Recommended Posts

Spitalele se vor putea organiza in asociatii, ca unitati cu statut de fundatie sau de societate comerciala, in locul actualelor case judetene de asigurari de sanatate vor fi introduse case de asigurari private de sanatate, iar pe langa medicii de...

 

Articolul complet

Share this post


Link to post
Share on other sites

poate in acest fel se va face ceva si in sistemul medical din romania . sa speram ca modificarile vor aduce mai mult bine decat rau .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bine ? Mai mult bine ? Mai mult bine pentru aia care au carte de munca si salarii peste 2000 lei , poate le va fi mai bine; pentru cei de la tara /pensionarii /familii fara venituri - va fi rau...sau poate nu va mai fi nimica- pentru ca vor muri pe capete !

Acuma , ca-i mai rau , ca-i mai bine , iti face o injectie GRATUITA in spital ( doar spitalele fara datorii ) , dar cu aceasta reforma...o sa platiti fiecare miscare a doctorului , chiar si pentru urgente!!!

Pe de alta parte , intradevar , nu vor mai beneficia toti ratatii/betivanii/ si alti pierde-vara de servicii medicale , si atunci poate cei care vor merita /sau au nevoie vor avea parte de un tratament adecvat . Aici si eu sunt deacord !!! Eu n-am avut nevoie de nici o spitalizare pana acuma , dar sunt sigur , daca ar fi sa ma duc in spital- platesc , tinand cont ca contribui la sanatate de 8 ani de zile!

 

Dar sa nu-i uitam pe cei de la tara ! Cei cu pensii mici sub 4-500lei/luna ? Pe astia cine-i mai trateaza ? Cine la va oferi lor servicii medicale ?? Astia vor fi primii care se vor duce !!! - TEORIA CONSPIRATIEI :))))

 

Asa ca...rugati-va pentru zile mai bune :)))

 

SUCCESURI

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×