Jump to content
Forum Roportal
Msdanut

Probleme cu un troian

Recommended Posts

Am pe calc instalat WinXP si, cautand unele crack-uri pt. programe, mi s-a legat un troian de memoria operationala (Nod-ul pe care il am pe calc il aveam dezactivat, intrucat nu ma lasa sa intru pe anumite adrese ;) ).

Am scanat ulterior cu Nod32, acesta a gasit troianul, dar imi scrie ca e imposibil de curatat!

Am dezinstalat si apoi am reinstalat Nod-ul, acum nu mai gaseste troianul, dar cand pun Nod-ul sa imi asigure protectia antivirus pe internet, calculatorul imi afiseaza doar pagini goale (albe). Cand dezactivez protectia pe internet, imi merge net-ul cum trebuie.

Am cautat manual in partitia C:\Program files si cred ca am gasit un fel de virus (nu stiu exact), caci, atunci cand vreau sa sterg folderul in care se afla fisierul respectiv, primesc mesajul "folder is not empty" si nu il pot sterge, iar cand vreau sa sterg fisierul din folder (care are denumirea de "file"), primesc mesajul "can't read the source of disk", sau cam asa ceva.

Am incercat si in safe mode, dar acelasi rezultat!

Am rulat scanarea cu Nod-ul si in safe mode, dar nu s-a intamplat nimic!

Am incercat ceva in ms-dos, dar cred ca nu ma prea pricep, deoarece, cand intram in ms-dos (cu discheta si asa mai departe...), imi aparea doar discul A:> si degeaba ii dadeam sa intre pe C:, ca imi dadea mesajul "Invalid drive specification", ramanand tot pe A:>!

Va rog dati-mi niste sfaturi, ca m-a innebunit calcu' asta!

Mersi fain de rabdare!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×