Sari la conținut
Forum Roportal
Rmn_dan

REINSTALARE WINDOWS 7 PE HP MINI 210-100

Postări Recomandate

Buna seara! Ma confrunt cu o mare problema de ceva timp!

Am un laptop Hp Mini 210-1000 cu windows 7 starter si imi da probleme in sensul ca ,cu ceva timp in urma,am incercat sa partitionez hardul si nu stiu ce i-am facut ca ,am impresia ca i-am modificat partitia unde avea kitul de recuperare.Acum totul e vraiste...cand ii dau sa il opresc ..o face dupa vreo jumatate de ora...cand se aprinde la fel...

In momentul in care ii dau sa instaleze recuperaarea sistemului merge ce merge si apoi se blocheaza spunand ca nu poate citi informatia dupa partitia cu recuperarea.In cele din urma am decis sa cumpar dupa internet kitul de recuperare. Bun si facut...l-am comandat ..mi-a ajuns..numai ca nu prea stiu cum sa fac sa le trec pe un memory stick si sa il instalez pe calculator.Tin sa mentionez ca laptopul nu are cd-rom si nu stiu cum sa fac sa reinstalez kitul.

Daca cineva stie sau macar are o idee l-as ruga sa ma ajute!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In mod normal kitul trebuie sa contina si instructiuni de instalare. Cauta un fisier README.txt sau ceva similar, care te-ar putea ajuta. Daca ai primit kitul ca imagine de disc (fisier cu extensia iso) atunci fa rost de un DVD extern (cu conectare pe USB) si foloseste-l cu incredere.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×