Sari la conținut
Forum Roportal
Adrian-msc

Despre antreprenoriat

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Salut!

 

Sunt pictor in orasul Iasi, am 22 de ani si intentionez sa imi deschid o firma de pictura si artizanat, mai exact personalizari de obiecte la comanda in oras sau prin curier. Firma va avea 3-4 angajati in prima jumatate de an de la infiintare si un buget foarte restrans. In momentul actual scriu planul de afaceri si toata documentatia necesara.

 

Momentan nu prea cunosc mai nimic concret despre infiintarea si administrarea unei firme si doresc sa aflu de la voi ce siteuri si ce forumuri pot accesa pentru a gasi informatii utile. As dori de asemenea sa-mi povestiti din experienta voastra, cum a-ti procedat si ce dificultati a-ti intalnit cand v-ati infiintat firma voastra.

 

Multumesc mult celor care vor raspunde! Daca doriti sa mentinem legatura pe viitor, astept mesaj privat sau mesaj pe e-mail si va raspund cu cea mai mare placere.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu cunosc nici un site dar e simplu! Ideea e ca trebuie sa ai ceva de vanzare adica sa ai produsele gata pentru clienti! Dupa aceea mergi la registrul comertului si inregistrezi firma! Iti vor spune e ce trebuie sa faci (aici ma refer la acte, autorizatii si taxe). Nu e complicat doar ca e mult de umblat dintr-o parte in alta!

 

Vara trecuta mi-am deschis o firma ceva de genul ce vrei tu sa faci si a mers destul de bine! Te incurajez sa incepi cat mai repede daca ai banii si sa incepi sa vinzi! O sa ai succes odata ce incepi sa dai drumul la afacere!

 

Cu respect Alex Pop

Editat de Darianna
scos link reclama

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pentru infiintare mergi la un avocat/jurist - te costa cu 2 milioane mai mult decat direct la reg.comertului insa e mult mai comod. Nu te mai deplasezi.

De asemenea la desfasurarea afacerii ar trebui sa citest blogurile a 2 antreprenori de succes - ai multe sfaturi utile acolo

 

Radu Georgescu

Dragos Manac

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alege sa inveti despre "secretele" antreprenoriatului intr-un mod interactiv si placut. Uita de lecturarea a sute de materiale complicate si sfaturi care uneori nu au aplicatie in activitatea pe care vrei sa o intreprinzi.

CeMPRES organizeaza cursuri de antreprenoriat pentru femei si workshop-uri in care analizam impreuna studii de caz si punem in practica teoria.

 

Mai mult, avem puse la dispozitia dumneavoastra materiale informative despre antreprenoriat,ce pot fi accesate pe EDIT

 

Pentru mau multe detalii, intrati pe EDIT

Editat de Darianna
scos link reclama

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ti-am editat titlul topicului, precum si mesajele ce contineau reclama. Incearca sa nu mai duci discutia catre reclama/spam.

Cine doreste sa ii furnizeze informatii despre firme, site-uri etc., sa o faca pe pm. Multumesc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×