BigDefender 2,293 Report post Posted November 14, 2011 Chiar nimeni nu a vizionat nici un episod, ca a ajuns la sezonul 4? Si Amanada Tapping ( din serialul SG1,SGA) este dr.Helen Magnus si are grija de anormalii planetei! Share this post Link to post Share on other sites
Aseneth 28 Report post Posted November 14, 2011 Chiar nimeni nu a vizionat nici un episod, ca a ajuns la sezonul 4? Si Amanada Tapping ( din serialul SG1,SGA) este dr.Helen Magnus si are grija de anormalii planetei! Am vizionat toate episoadele. Nota 10 pentru Amanda . O consider o reprezentanta de seama a sexului frumos, pentru activitatea, longevitatea si daruirea ei in arta cinematografica. Share this post Link to post Share on other sites
BigDefender 2,293 Report post Posted January 6, 2012 Sezonul 4 a ajuns la ep.11! Share this post Link to post Share on other sites
Goa uld 30 Report post Posted January 6, 2012 e serial cu legatura intre episoade sau cu subiecte/episod ? Share this post Link to post Share on other sites
Aseneth 28 Report post Posted January 6, 2012 Cu subiecte/episod dar sunt cateva personaje care apar in majoritatea episoadelor si pentru o viziune de ansamblu mai buna e recomandabila vizionarea tuturor episoadelor, in ordine. Dar in general, subiectul difera de la episod la altul. Rar se intinde pe doua episoade. Acum s-a terminat sezonul 4 si au facut o trecere catre sezonul 5 cam brusca. Share this post Link to post Share on other sites
Goa uld 30 Report post Posted January 6, 2012 Nu prea imi plac astea cu actiune episodica. Share this post Link to post Share on other sites
The Bitch 15,169 Report post Posted January 6, 2012 Am vazut cateva epidoade din primul sezon. Nu m-a incantat intratat incat sa continui. Share this post Link to post Share on other sites
BigDefender 2,293 Report post Posted January 9, 2012 Razboiul dintre normali si anormali trebuie sa se termine intr-un fel, asa vad eu sfarsitul serialului! Aduceti-va aminte ca si Dark Angel s-a terminat tot asa! Share this post Link to post Share on other sites