Sari la conținut
Forum Roportal
.seba.

Erori aplicatie cu layere

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

da, practic dupa salvare, toate layerele vizibile devin unul singur. daca la continuare se vor ajustari, corectii sau altceva, se pot folosi layere suplimentare in continuare. Am fost nevoiti sa facem asa, din cauza limitarii flashului si serviciului online. Oricum, e o diferenta considerabila fata de un singur layer ca si pana acum.

Ok..Ok..de acord..Dar la lucrul cu layere e o problema mare..Ar cam trebui o GUMA de STERS...Because daca la layeru` 3 gresesc ,dau pe langa,etc ,si vreau sa sterg,pot folosi doar albu,e,daca fac asta,in layer 1 sau 2 nu se mai vede daca incerc sa dau `dedesubt`,poate merge doar daca fac un nou layer,dar asta ar ingreuna putin lucrurile si nar fi o idee prea buna :\..

Anyway,cele mai mari nevoi (si dorinte neimplinite ale utilizatorilor OO") ar fi sa avem Guma de Sters si sa putem schimba layerele intre ele..adica: layer 3 sa putem pute peste layer 2,si tot asa..ar fi mult mai bine ca dupa ce terminam conturu in layer1 si deschidem un alt layer sa`l punem pe unu in frunte ,m rog,sa inteles in mare ce am vrut sa zic >>"...Noi le asteptam,chiar daca vor veni undeva..in viitor.. D":..Well,succes cu siteu`:)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cand incerc sa continui un desen in aplicatia cu layere, pagina nu e normala :blink:, adica e mai mica, pusa doar pe un sfert din pag...

 

Chear daca maresc imaginea pe tot fundalul, cand incerc sa salvez pagina se face inapoi anormala.

Si eu patesc la fel :|

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu am mai folosit de mult desenatori.ro si am fost foarte incantata revenind sa gasesc aceasta noua aplicatie dar s-a dovedit a fi o mare dezamagire.Am vrut sa vad cat de buna este si am facut un desen in ea : http://www.desenatori.ro/desen-1950866.htm si din prima ceva s-a intamplat.Pe parcursul desenului in afara de probema cu pixeli am fost incantata de noua imbunatatire. Dar ceva s-a intamplat la salvarea lui.

 

S-a salvat normal fara erori insa la redare nu este desenul complet si este si deformat.Am incercat sa il resalvez de nenumarate ori fara rezultat.Tot ce am observat in timp ce incarcam sa il reeditez este ca layerele sunt si ele...unele...altfel decat le desenasem iar ultimele sunt albe.Pun un printscreen:

 

rml6.png

 

Doar pana sa dau play apare desenul final.

Nu cred ca se mai poate rezolva ceva la acest desen dar ar fi frumos sa se poate face ceva incat sa nu se intample si altora.

 

In concluzie dupa parerea mea nu se merita sa risti 4-5 ore pe un desen in aceasta aplicatie momentan.Raman la vechia aplicatie.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De apreciat inbunatatirile de pe desenatori.ro
Dar va rog si chiar va implor, sa scoateti "TOOL TIP TEXT" de la controlul instrumentelor de desenat
Apare meru peste (control blur, grosime linie si opacitate)cred ca e mai greu de facut in loc de cursore, niste butoane...
Multumesc

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

la utilizatori ne inregistrati...

sau daca ai link-ul desenului, care apare dupa ce i-ai dar salvare

in caz ca nu il ai..., macar daca iti aduci aminte ce ai scris la titlu sau la descriere....

Editat de sakura alexy

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×