Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Axy_sasha

bani pe net

Rate this topic

Recommended Posts

He he. Cand eram mica si proasta am incercat treaba asta. E o mare tampenie sa iti lasi datele personale oriunde, mai ales pentru a fi vandute catre diverse companii ... cica pentru statistica. :rot: Nu numai ca te-ai abonat la spam pe viata, e si foarte periculos.

Sa va spun cum e cu sondajele. Lasi intai niste date pentru ca site-ul respectiv sa iti trimita sondajele care ti-ar putea corespunde (cand tintesc o parte specifica a populatiei, pe criterii de sex, varsta, ocupatie, tipul de locuinta, marimea familiei samd). Daca nu esti atent 24 de ore din 24, nu prinzi nici unul, ca sta multa lume la coada si le completeaza cine apuca pana se atinge numarul maxim. 9 dolari? :rot: Am stat odata o ora, nu glumesc, trebuie sa fi fost vreo 200 de intrebari despre obiceiurile de shopping, si cat am castigat? 20 de centi. :)

 

E o mare minciuna asta cu ''sa faci bani pe net e usor''. Nu esti birocrat sa stai cate 8 ore pe un scaun intr-un birou, uneori pierzand vremea, si sa iei salariu la sfarsitul lunii oricum. E nevoie de multe ore de munca, in orice domeniu, si incasezi exclusiv pentru rezultatele produse. Restul sunt cai verzi pe pereti. :lol2:

Edited by Finnian
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×