Sari la conținut
Forum Roportal
Flameguard

Compunere/roman interactiv(a). (SF)

Postări Recomandate

La inceput as vrea sa specific ca nu prea am experienta in scris, dar am avut ceva inspiratie. Totul a inceput in urma cu cateva saptamani cand la Romana am primit tema sa scriem o compunere narativa(adica cu personaje actiune etc.) Eu, avand ceva imaginatie la dispozitie am inceput sa scriu...si cam asa pana cand am scris vreo 4-5 pagini despre cum niste personaje au coborat de pe o nava spatiala pe o statie, dar am si incercat sa explic niste chestii semi-stiintifice si cateva mentiuni ale istoriei acelei lumi(compunere Science Fiction) dar problema era ca trebuia sa termin compunerea pana in ziua urmatoare. Nu am reusit, si am fost ascultat, profesoara a fost cat de cat surprinsa si am primit un 10. Dar nu asta e important, ideea principala este ca unora colegi le-a placut, asa ca am transcris/rescris ce am facut pana atunci pe calculator si am postat pe un blog, si mi-a venit ideea sa o fac interactiva, adica sa prezint mai multe alegeri(ce decid personajele sa faca, in ce oridine, asemanator cu unele jocuri video).

 

(varianta scurta de la ce e scris mai sus: am decis sa scriu o compunere interactiva)

 

Oricum, am postat aici in scopul de a afla ce as putea sa fac ca sa imi inbunatatesc stilul de scris, sa aflu opinii despre ce am scris si asa mai departe.

Am postat totul pe un blog, pentru a fi mai usor de citit si votat cand este cazul.

Aici e linkul

 

De greseli de scris...sunt mai multe la partea de introducere(adica acea postare) din cauza faptului ca nu puteam sa fac rost de un program de corectat la timpul postarii si nu am prea avut timp sa il corectez manual. In ultimele 2 postari am diacritice si e cat de cat corectat, probabil am cateva greseli oricum.

 

Imi cer scuze in cazul in care modul in care scriu eu este socant de prost :lol: .

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

pai pentru ati imbunatati stilul de a scrie nu exista neaparat o reteta fixa,o posibilitate ii sa continui sa scrii pana reusesti sa ajungi la un stil propriu, este ceva ce nu poti invata in cateva zile. dar bineinteles aceasta exersare ar fi bine sa fie insotita si de o lectura bogata.

nu am citit ce ai postat pe blog, asa ca nu pot sa-mi dau cu parerea, dar cand am sa am putin timp am sa o fac si am sa revin cu o parere :o:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu zic sa cauti cu ajutorul lui Google siteuri si forumuri sf. si sa postezi acolo, vei gasi un mediu mai propice!

Repet, este parerea mea!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

nu prea am experienta in scris ... De greseli de scris... Imi cer scuze in cazul in care modul in care scriu eu este socant de prost :lol:

 

Nu este gresala de scris sau gramaticala daca textul nu contine diacritice!!!

Eu m-as simti "mai inalta" ca am scris/inventat deja asa de mult, nu sa ma scuz.

Cei interesati si iubitorii de fictiune precis vor citi aventurile extraterestrilor si vor comenta pasajele si cu cat scri mai mult, te perfectionezi.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×