Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
tisepare

Eroare Windows 7

Rate this topic

Recommended Posts

Aveti idee de ce apare eroarea:

 

the application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect. Please see the application event log or use the command-line sxstrace.exe for more detail.

???? Ce o cauzeaza?

Share this post


Link to post
Share on other sites

O aplicatie care nu si-a facut bine un update. Eroarea este specifica pentru aplicatii cu versiuni si componente multiple. Eroarea apare cand componentele nu au versiunile sincronizate.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumesc userului care a raspuns!

Acu' am o alta nedumerire. De ce se poate intampla sa apara o eroare de genul "Cannot open file, file not found. Check path." (e doar "de genul", nu scrie chiar asa, dar aia e ideea) cand incerc sa deschid un fisier prin intermediul unui program? Adica: eu am un program (pentru digitizare harti) pe care il deschid, iar pasul imediat urmator este sa imi selectez un fisier .xls. Merg la locatia respectiva, il selectez, il deschid, apoi eroare. CUM/DE CE se intampla asta, daca adresa fisierului este chiar definita, ba chiar definita corect? Eu am presupus ca ar fi o problema de registrii, dar nu a fost asa (adica am "curatat" cu un programel si tot aveam beleaua). Nu stiu ce ar putea fi. Inainte mergea. Si chiar am nevoie ca programu' asta sa functioneze corect. Reinstalarea lui nu a dat niciun rezultat de asemenea. Orice sugestie e binevenita.

Multumesc anticipat!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cel mai probabil e o eroare de programare, nu s-a alocat pentru cale (path) o lungime suficienta de caractere.

Poti incerca sa faci instalarea intr-o locatie cu o cale cat mai scurta, in loc de c:\Program Files\aplicatia1 sa le pui in c:\aplicatia1

Bafta!

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×