Sari la conținut
Forum Roportal
H_lolyta

ciudateniile telefonului

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna! am un telefon samsung corby si de vreo 2 saptamani se intampla ceva ciudat cu el, adica trimite mesaj catre 2 din numerele mele din agenda telefonica care suna asa "pastrati acest mesaj" si contine un cod IMEI. am fost la orange shop,am sunat la departamentul tehnic nimeni nu stie ce sa ii faca. daca schimb cartela in alt telefon,nu se mai trimit aceste mesaje....dar eu vreau sa imi pastrez corby'ul si am nevoie de ajutor. va rog,daca cineva s-a mai intalnit cu aceasta problema,sa-mi spuna cum a reusit sa o rezolve. accept orice sfat :D.multumesc

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Intra la Menu → Settings → Security → Mobile tracker si dezactiveaza functia. Pentru asta o sa ai nevoie de codul de securitate al telefonului.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu ti-as recomanda sa iti iei un telefon cu Android low-end (cel putin vei avea un smartphone), Corby e doar telefon... nu stie sa faca ceva deosebit, a avut soramea si acum si l-a schimbat cu un Motorola Flipout, eu ti-as recomanda un Galaxy Mini/ Fit (daca esti fan Samsung, si oricum, se aseamana ca un Corby, defapt sunt mai frumoase :D )

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×