Jump to content
Forum Roportal
H_lolyta

ciudateniile telefonului

Rate this topic

Recommended Posts

Buna! am un telefon samsung corby si de vreo 2 saptamani se intampla ceva ciudat cu el, adica trimite mesaj catre 2 din numerele mele din agenda telefonica care suna asa "pastrati acest mesaj" si contine un cod IMEI. am fost la orange shop,am sunat la departamentul tehnic nimeni nu stie ce sa ii faca. daca schimb cartela in alt telefon,nu se mai trimit aceste mesaje....dar eu vreau sa imi pastrez corby'ul si am nevoie de ajutor. va rog,daca cineva s-a mai intalnit cu aceasta problema,sa-mi spuna cum a reusit sa o rezolve. accept orice sfat :D.multumesc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Intra la Menu → Settings → Security → Mobile tracker si dezactiveaza functia. Pentru asta o sa ai nevoie de codul de securitate al telefonului.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu ti-as recomanda sa iti iei un telefon cu Android low-end (cel putin vei avea un smartphone), Corby e doar telefon... nu stie sa faca ceva deosebit, a avut soramea si acum si l-a schimbat cu un Motorola Flipout, eu ti-as recomanda un Galaxy Mini/ Fit (daca esti fan Samsung, si oricum, se aseamana ca un Corby, defapt sunt mai frumoase :D )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×