Sari la conținut
Forum Roportal
felicia10

DUBAI

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna,

A auzit cineva de agentia asta: International trainee network romania. ?

http://www.worksolution.ro/

 

As vrea sa plec cu ei in Dubai, dar as vrea sa gasesc mai intai mai multe informatii despre ei si daca sunt de incredere.

Sau daca stiti alte agentii care ofera joburi in Dubai, va rog frumos sa ma ajutati.

 

Multumesc. :)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

A auzit cineva de agentia asta: www.worksolution.ro/

 

 

Ai de plata pentru a primi munca asta??? ca nimic bun nu s-a auzit de firma Work & Travel pan'acum, este o firma de adunat si pacalit personal ca lumea deja le-a intors spatele demult. Ai auzut de cazul DSK precis, asa ceva se cauta, servitoare pe bani extrem de putini si folosit la orice la maxim. Salariul tu nu stii sa-ti negociezi ca n-ai talente sa te pui cu arabii care din prima clipa te numesc cum vor ei ca la ei o femeie nu conteaza deloc. Nici in Statele Unite cineva doar ajuns n-are idee cum se vorbeste la un interview de job, altminteri sa negocieze!!! Promisiunile la pozitii managericale sint doar cireasa de pe tort la care n-ajungi doar daca devii cetatean american. Practic e o minciuna pentru care tu platesti bani multi si de multe ori bani imprumutati. Nu este adevarat ca din prima luna ti se intorc banii ca nici ore suficiente nu-ti garanteaza dar tu n-o sa intelegi nimic din contract ca nu stii ce sa intrebi, de aia aduc oameni din alta parte!!!

Este o bataie de joc toata afacerea, nu hotelurile pe care cureti, alea sint de mare lux insa tu esti nimica. Eu personal nu m-as umilia mai ales la arabi, dar alegerea este a ta. Sint topicuri despre acest subiect daca te uiti atent, eu nu recomand dar faci cum vrei. Din banii aia amariti vei avea de plata si o locuinta scumpa si de multe ori sint tot feluri de persoane deja acolo la gramada sa vina mai ieftin pe persoana dar dormiti ca ... pe jos ca tu ai de cumparat de ce ai nevoie. Precum multe case sint goale, profita sa va inchirieze una scumpa care-ti inghite toata leafa!!! iar in luna cand nu castigi aproape nimic! din ce platesti si intretinere: apa, curent, gunoi, piscina,

asociatia locatarilor, etc. Iti ofera UNA masa pe zi, ca sa vezi generozitate, ca pe restul ai de plata la pret de restaurant cat platesc turistii!!! Nici nu-ti dau bani cat iti iau ca asta e scopul lor sa aibe servitori ieftini. Din punct de vedere legal, tu nici nu existi in Statele Unite de exemplu!!! Te fraieresc agentii cum vor, pe ei nu-i intereseaza ca tu esti STUDENT in ROmania, aici devii doar otrapa de sters pe picioare din moment ce ai acceptat munca asta, sau si mai rau si nimeni nu-i de partea ta ca nu stii ce drepturi ai. Pentru promisiuni nu m-as duce niciunde si e foarte departe de adevar ca ai si timp de plimbare sau de vizitat, uita de asta cu totul. De multe ori hotelul este inafara oraselor, in desert in Dubai sau in State si n-ai acces sa-ti cumperi ceva, ei nu-ti ofera transport, etc. Orice ai intreba pe agentii care recruteaza nu va corespunde cu ce vei gasi unde te duc sa lucrezi si unu cu altu nu comunica, care face si mai grea incurcatura, ai grija la ce semnezi, pentru chirie de mii de dolari si ei vor sa ai bani de acasa!!! sau salar de 8 dolari pe ora din care-ti opresc si taxe si mori de foame dar ai de lucrat si de mers pe jos zeci de km prin desert singura ... Bine ai venit la realitate!!!

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×