Sari la conținut
Forum Roportal
ArmieIonela

UN MIC INGERAS DE DOAR 11 LUNI ARE NEVOIE DE NOI

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Suntem un grup de mamici din Sibiu care isi doresc sa ajute un ingeras ne gasiti si pe facebook http://www.facebook.com/groups/202740143095427/#!/groups/202740143095427/ Imi cer scuze ca va deranjez dar poate va faceti 5 minute timp sa cititi urmatorul mesaj trimis de o mamica care vrea din tot sufletul sa-si ajute finuta un mic ingeras de doar 11 luni care are mare nevoie de ajutor si isi doreste o viata normala. Acest caz m-a impresionat foarte mult ,eu am un baietel de 3 luni care este sufletul meu si cu fiecare zi ce trece realizez ca nu as putea trai fara el si as face tot ce-mi sta in putere sa-l vad fericit,nu-mi pot imagina ce poate fi in sufletul mamei Laviniei.Fetita are acte ce atesta malformatia cu care s-a nascut plus certificatul de handicap si cel de recuperare.Suntem un grup de mamici din Sibiu care ne dorim enorm de mult sa o ajutam ,este un ingeras de doar 11 luni care vrea o viata normala si merita .Mai jos este mesajul pentru Lavinia.

Va rugam ajutati-ne!

 

Cu stima ,

Armie Ionela

 

 

,, Lavinia Maria Albu este o fetita de 11 luni din Baia de Aries jud. Alba, fetita unui var de al sotului meu si pe care am si botezat-o. Fetita are ghinionul de a se fi nascut cu o malformatie la gura in sensul ca buza este despicata si nu are nici cerul gurii (cum se spune popular gura de lup). Familia este intr-o situatie destul de grea, stau in chirie in niste conditii de nedes...cris, mama se ocupa de copii (mai au o fetita mai mare), doar tatal lucreaza undeva prin Maramures (in zona Baia de Aries nu a gasit nicicum de munca). La cateva luni dupa ce s-a nascut, parintii au facut mai multe drumuri Baia de Aries - Cluj Napoca - Alba Iulia pentru a reusi sa primeasca certificatul de persoana cu handicap si a beneficia de un ajutor de la stat care in final a fost stabilit undeva pe la 40 RON pentru o perioada de un an (cred ca mai mult au cheltuit pe drumuri). Si acum vine problema principala, peste 2 saptamani este programata la prima operatie dintr-un lant de mai multe operatii in care, din cate am inteles, se doreste repararea buzei ca mai apoi sa urmeze gingia si cerul gurii, si au nevoie mare de bani. Apoi va avea nevoie de logoped care sa o invete cum sa vorbeasca cat mai corect. Nu avem un cont al familiei datorita locatiei in sine si a traiului In Baia de Aries, unde efectiv nu iti permiti sa ai conturi deschise... Din acest motiv eu voi fi cea care aduna banutii pt Lavinia Maria si apoi normal ii voi da parintilor ei impreuna cu o lista cu numele fiecarei persoane ce a contribuit ( parintii vor da un pomelnic pt toti acestia). Daca sunt printre voi doritori sa o ajute, cu oricat de putin, va rog nu ezitati sa o faceti. Nu va cer sume exorbitante, fiecare cat poate si daca poate. Multumim din suflet si sanatate ca-i mai buna decat toate!

Pt donatii in lei: NR IBAN: RO17BTRL03301201G85230XX,

Banca Transilvania Titular:

Albu Lavinia Cosmina

 

Pt donatii in euro: Titular: Albu Adrian Nicolae (sotul meu)

Banca: BRD IBAN: RO58BRDE330SV41634433300

Va rog din suflet cei ce puneti banuti in cont pt finuta mea sa imi scrieti un mail cu numele voastre si cu suma pe care ati depus-o lavinia_albu@yahoo.com.

Va multumim!''

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×