Sari la conținut
Forum Roportal
The Bitch

Filmele este foarte educative !

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

1. Dacă depui destul efort, ai sansa sa fugi de o explozie.

 

2. Femeile care locuiesc într-o casa bantuita ar trebui să investigheze orice zgomote ciudate în timp ce poartă lenjerie de corp sexy.

 

3. Reptilele veninoase vor ataca întotdeauna o femeie în primul rând, chiar dacă ea este în prezenţa a treizeci de barbati.

 

4. Femeile sunt nemuritoare cu excepţia cazului în care sunt urâte.

 

5. Dacă o blonda si o bruneta sunt in pericol egal, bruneta va muri.

 

6. Albii au cea mai bună sansa de supravieţuire.

 

7. Toate bombele sunt dotate cu dispozitive electronice care arata minutele si secundele in cifre mari si rosii, astfel încât se ştie exact când au de gand sa explodeze.

 

8. Este foarte uşor a trage cuiul dintr-o grenada cu dintii.

 

9. Un dispozitiv explozibil capabil sa niveleze o cladire intreaga incape într-un rucsac sau o cutie mica de scule.

 

10. Orice iala poate fi deschisa cu o carte de credit sau o agrafa in cateva secunde.

 

11. Autovehiculele accidentate aproape întotdeauna vor izbucni în flăcări.

 

12. Un milion de dolari în bancnote si pungi de cocaină vor ocupa invariabil exact acelasi spaţiul disponibil în servietă.

 

13. Singurii oameni folosesc autobuzele in oraş sunt victimele.

 

14. O ceaşcă de cafea si cativa stropi de apă rece pe faţă sunt suficiente pentru a-l face 100% sobru si pe cel mai beat om.

 

15. Muzică înfiorătoare provenind dintr-un cimitir trebuie să fie întotdeauna investigata.

 

16. Toate minorităţile etnice poseda cunoştinţe mistice.

 

17. În cazul unor anchete cand şeful poliţiei suspenda detectivul, cazul este rezolvat numaidecat.Un detectiv poate rezolva un caz numai o dată ce el a fost suspendat din functie.

 

18. În timpul tuturor investigaţiilor va fi necesar ca politia sa viziteze un club de striptease cel puţin o dată.

 

19. Dacă un om cu o mitralieră şi un om cu un pistol au un schimb de focuri, omul cu pistolul va câştiga.

 

20. Un om care descarca focuri de arma spre douăzeci de oameni are sansa mai buna de a-i ucide pe toti, decat douăzeci de oameni care trag spre el.

 

21. Armele sunt de unică folosinţă cum ar fi aparate de ras. Dacă ramai fara gloanţe, arunc-o.

 

22. Indiferent cât de mort crezi ca este un maniac, el se va mai ridica de cel puţin trei ori.

 

23. Pisicile sunt cu arc, şi sunt cel mai frecvent găsite în interiorul dulapurilor sau sertare.Cand le dechizi, sare pisica din ele.

 

24. Mai toate computerele laptop sunt suficient de avansate dpdv tehnic incat să dea peste cap sistemele de comunicare ale oricarei civilizatii extraterestre invadatoare.

 

25. Este uşor pentru oricine să aterizeze un avion, cu condiţia să existe cineva în turnul de control pentru a da intructiuni.

 

26. Sistemul de ventilaţie in orice clădire este locul perfect pentru a te ascunde. Nimeni nu se va gândi vreodată sa te caute acolo.

 

27. Toţi extraterestrii au o cultură monolita: o singură limbă, o religie, o tinuta.

 

28. Daca doresti sa te dai drept ofiţer german, nu e necesar sa vorbesti limba germana. Limba natala vorbita cu accent german va fi deajuns.

 

29. Poti vedea Turnul Eiffel de la fiecare fereastră din Paris.

 

30. Ţăranii medievali aveau dantura perfecta.

 

31. Toate pungile de cumpărături conţin cozi verzi de telina si o paine bagheta.

 

32. Chiar şi atunci când conduci pe un drum perfect drept, este necesar să misti volanul de la stânga la dreapta la fiecare câteva secunde.

 

33. Oricine cade de la inaltime va scoate un tipăt tare si susţinut, chiar dacă a fost împuşcat de mai multe ori în piept.

 

34. Dacă telefonul nu functioneaza, comunicarea poate fi restaurată prin apăsarea repetata a comutatorului şi spunând "Alo? Alo?"

 

35. Dacă există un criminal nebun in libertate, acest lucru va coincide cu o furtună groaznica care a afectat toată electricitatea şi liniile telefonice din apropiere.

 

36. Cei mai mulţi oameni păstrează un album cu tăieturi din ziare, în special dacă cineva din familia lor sau prieteni au murit în vreun accident ciudat.

 

37. Mai degraba decat sa iroseasca gloanţe, maniacii prefera sa-si omoare inamicii folosind aparatura complicata precum sisteme electronice, gaze otravitoare, lasere sau drujbe industriale.

 

38. Când stingi lumina pentru a merge la culcare, totul în camera ta va fi în continuare vizibil în mod clar, doar usor albastrui.

 

39. Un maniac va sta intodeauna sa explice de ce vrea sa te omoare, inainte sa apese pe tragaci. Deci ai cel putin 20 de minute la dispozitie sa evadezi.

 

:o:

Editat de Naeema
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

30. Ţăranii medievali aveau dantura perfecta.

Vezi The Crucible (1996), ca să te minunezi de dantura "perfectă" a lui Daniel Day-Lewis.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca esti politist in urmarirea unui infractor in masina invechita a politiei, ai cele mai mari sanse sa te intalnesti cu doi tipi care traverseaza strada tinand un geam enorm.

 

Daca te lupti cu un grup de raufacatori, acestia nu te vor ataca toti odata, ci unul cate unul, in timp ce restul danseaza amenintator in jurul tau.

 

Cele mai stranii chestii din lumea asta se intampla in Transilvania si cei mai ciudati oameni sunt din Romania. Ei vorbesc foarte rar limba romana, de cele mai multe ori vorbesc ceha sau maghiara.

 

Daca esti un politist respectabil si decorat, ai cele mai mari sanse sa fi impuscat chiar cu o zi inainte de pensionare ( nu de casa de pensii !)

 

 

Toti oamenii obisnuiti au cunostinte medicale, stiu resuscitare, sa opreasca hemoragiile, in ce pozitie sa tina ranitul, dar daca in preajma e un doctor,acesta se va panica urland la stele "cineva sa cheme salvarea"

Editat de Aseneth
  • Upvote 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Toate santinelele germane stau cu spatele la cutit :crazy:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Foarte tare topicul. Mai am si eu cateva in completare.

 

1. Cand esti la volan si te urmareste cineva, automat dai peste niste tarabe, de pe care spulberi totul. In urma ta, vanzatorii ridica frenetic bratele, dar sunt uitati in secunda urmatoare. Concluzie - e OK sa dai peste tarabe si sa strici marfa.

 

2. Victimele sau paguble colaterale nu conteaza niciodata (autoturisme ciocnite, vitrine sparte, pagube peste pagube). Avea Seinfeld o poanta; parafrazez - Superman, multumesc ca mi-ai salvat viata; acum repara-mi peretele, e o gaura imensa in el si stau cu chirie.

 

3. Daca sunt bad boys (lucreaza pentru adversarul la care vrei sa ajungi), poti sa omori oricati, cate 20 pe zi. Aia cica nu sunt oameni, nu e posibil sa fi fost la locul nepotrivit in momentul nepotrivit. Pac, ii rupem gatul; next.

 

4. E OK sa furi o masina, o motocicleta, o bicicleta daca te urmareste cineva. Pagubitul nu conteaza. Poate ca din cauza asta a intarziat la un interviu si a pierdut sansa vietii lui, dar cum nu-l vedem, e irelevant.

 

5. Cand trebuie sa mergi pe un pod ingust si subred, automat se va rupe o scandura, dar doar atat cat sa te sperie; niciodata nu ai sa cazi.

 

6. Mereu supravietuieste numai cine trebuie; restul nu conteaza.

 

7. Imigrantii vor fi mereu intruchiparea stereotipurilor despre natiunile din care provin. Asta pentru ca americanii nu stiu multe. De exemplu, in serialul Seinfeld (un lucru care mi s-a parut mereu deranjant de ieftin intr-un serial bun), a fost un episod cu o romanca. Era gimnasta si vorbea despre Ceausescu.

 

Foarte adevarata faza cu ''nu trebuie sa stii germana, doar sa ai accent german''. Nu am inteles niciodata fazele cu scenele din tari straine, in care se vorbea engleza dar cu alt accent, desi evident s-ar fi vorbit limba respectiva. E ridicol.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Toti extraterestii inteligenti vorbesc engleza. Plus ca toti arata ca niste oameni cu malformatii congenitale.

 

Intotdeauna cei ce dezamorseaza bombe taie obligatoriu firul rosu, care e intotdeauna unul singur, iar ei se sincronizeaza astfel incat sa opreasca explozia exact cu o secunda inainte ca timpul sa expire.

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×