Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

 

5-a: - NU te lua dupa asa zisi "prieteni" ca nu te ajuta cu nimic!!! Mai ai de citit foarte mult ...

 

asa e!!!oricum a citi este un lucru..superb!!...si faza cu prietenii...nu prea exista prieteni adevarati, ai f mult de cautat pana sa-l gasesti pe cel real;))

Editat de .Little.smile.for.you...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"toata lumea stie sa danseze"

 

Mda, mai vad pe aici la nunti ca mirii, tineri foarte bine educati habar n-au cum se danseaza pe langa ca au luat cursuri de dans de 6 luni inaintea nuntii sa poata executa cu succes acel prim dans cu un twist, adica o miscare mai aparte dar deloc artistica. Cu una din ocazii am remarcat un pic mai tare decat era necesar ca "arata parca

tiganul juca ursul in piata" ... si mesenii erau sa moara de ras ca mireasa era de 2 tone si cauta sa fie si sexy!!!

Dansul a devenit o problema planetara!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu sunt asa de cand ma stiu si nu-mi pasa, chiar ma simt foarte bine in pielea mea! Nu trebuie sa ma dau in spectacol sau sa astept aprobari din partea oamenilor ca sa ma simt fericita si acceptata. Ma iubesc si nimeni nu ma poate intelege mai bine decat o fac eu. Asadar, capul sus, nu esti singura care gandeste astfel!

Editat de TheGreatDreamer
  • Upvote 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

o sa ajungi la 30 de ani, fara sa fi avut vreo relatie serioasa, o sa te uiti in urma si n-o sa vezi decat o viata goala, neimplinita.

Acelea care ii iau la rand (se intelege ce vreau sa spun) s-ar putea sa nu apuce 30 de ani, la cate boli se transmit pe cale sexuala...

 

In plus, fata care a deschis topicul are 15 sau 16 ani; pana la 30, are timp sa se casatoreasca si sa faca si copii (nu din flori, evident).

Editat de "Ana"
  • Upvote 5

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna. :) Pe multi amici sau prieteni ii aud ca merg cluburi, ca au iubit/a etc.Am avut ocazia sa merg si eu in club deoarece in primele ore a fost un concurs de Miss Boboc si am vrut sa vizionez concursul, apoi dupa ce s-a terminat nu vreau sa descriu pentru ca pur si simplu nu mi-a placut. Prea multa agitatie :nea: si fum de tigara peste tot, simteam ca ma inec si n-am rezistat peacolo decat o ora dupa concurs, apoi am plecat.Nu-mi plac deloc cluburile, iar dansul nu e chiar punctul meu forte(asta e lucrul care ma deprima uneori cel mai mult :doh: ) si cat despre a avea un iubit, inca nu am gasit pe cineva care sa ma inteleaga sau sa fie de incredere deplina.Eu sunt genul de persoana care mai degraba si-ar petrece o seara libera citind o carte buna,sa vizionez un film sau sa ascult muzica linistitoare dar nu numai.Asta nu inseamna ca nu ies.Imi place sa merg in oras cu prietenii, la un concert, cinema sau altceva.

E ceva gresit in modul meu de gandire sau de felul in care imi petrec eu timpul? :resent:

sper sa ramai ASA mult timp petru ca o sa-ti placa ce o sa gasesti pe acest drum :roll:

  • Upvote 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×