Sari la conținut
Forum Roportal
L

Ura

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

In primul rand,formularile postului tau sunt cam "neinspirate" si s-ar putea sa-ti fie scaose din context si folosite impotriva ta pe celelalte arii.

Inteleg din expunerea ta ca nu poti rupe contactul cu aceasta persoana (probabil e vorba de spatiul locativ...ti-e gazda),asta fiind totusi si cea mai buna rezolvare.Daca momentan nu poti pleca ai putea sa-l ignori partial (usor de spus...),iar pt. glumele lui stupide sa gasesti replici care sa-l puna pe ganduri (in sensul amabilitatii si tolerantei).Ai putea cauta punctul lui slab si de acolo sa pornesti (sa-i gadili orgoliul prostului), facandu-ti situatia suportabila.

In paralel sa cauti, mult mai serios, metode de a scapa de aceasta situatie, aspect care ti-ar putea umple consistent acel timp pe care vroiai sa-l aloci practicilor Yoga.

Parerea mea este ca nu-i locul potrivit sa postezi aici (aria sanatatii),fiindca nu-i ceva patologic, ci mai degraba social,dar eu nu-s doctor ,asa ca mai asteapta si alte sfaturi de la specialisti.Succes

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

Evita-l cat poti de mult. Trezeste-te inaintea lui dimineata si vino acasa seara dupa ce se culca el,daca poti. Daca ai laptop, iti iei modem mobil si n-ai treaba toata ziua. Daca spune glume rautacioase sau macabre spune-i tu niste glume si mai rautacioase si mai macabre ( prefeabil aluziv la punctele lui slabe). Nu faci nimic daca-l bati. O sa faci si mai rau, el va fi sfantu si martiru si tu nerecunoscatoru ticalos. Si va face si mai rau dupa, si tu il vei lasa din cauza sentimentului de vinovatie.

Si ina ceva. Din ce spui tu nu-mi dau seama daca persoana respectiva e chiar terorist sau esti tu prea rasfatat si cu un ego exacerbat ( no offence intended, vreau doar sa nu-ti dau sfaturi aiurea)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×