Sari la conținut
Forum Roportal
The Bitch

Configurare "tema" de Dreamboard pe iPhone

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna tutoror celor care se perinda pe aria asta. Daca cineva este in cunostinta de cauza, rog sa-mi furnizeze niste explicatii tehnice detaliate despre configurarea/personalizarea unei teme din Dreamboard pentru iPhone. Este vorba de tema Boxor HD.

Am reusit sa schimb locatia in widget-ul meteo, dar mai departe m-am impotmolit. Tema are potential de personalizare dar trebuie configurata de user, prin metoda SSH, programul iFunBox sau aplicatia iFile.

 

Am descarcat si instalat iFunBox dar din nu stiu ce motiv nu-mi detecteaza telefonul cand e conectat. Imi tot spune ca Apple Mobile Device Driver nu e instalat. Am reinstalat iTunes dar degeaba. Am citit pe net cum ca versiunile de iTunes de la 8.1 incoace, impiedica functionarea corecta a programului iFunBox.

In fine, am renuntat. Am aplicatia iFile si de acolo pot face modificari in folderele si subfolderele html ale temei. Asa am modificat locatia pentru weather widget.

 

Deci, daca stie cineva cum se configureaza tema mentionata mai sus, sau orice tema pentru Dreamboard, e binevenit sa impartaseasca.

Multumesc anticipat. :)

 

 

Editat de Naeema

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×