Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
The Bitch

Configurare "tema" de Dreamboard pe iPhone

Rate this topic

Recommended Posts

Buna tutoror celor care se perinda pe aria asta. Daca cineva este in cunostinta de cauza, rog sa-mi furnizeze niste explicatii tehnice detaliate despre configurarea/personalizarea unei teme din Dreamboard pentru iPhone. Este vorba de tema Boxor HD.

Am reusit sa schimb locatia in widget-ul meteo, dar mai departe m-am impotmolit. Tema are potential de personalizare dar trebuie configurata de user, prin metoda SSH, programul iFunBox sau aplicatia iFile.

 

Am descarcat si instalat iFunBox dar din nu stiu ce motiv nu-mi detecteaza telefonul cand e conectat. Imi tot spune ca Apple Mobile Device Driver nu e instalat. Am reinstalat iTunes dar degeaba. Am citit pe net cum ca versiunile de iTunes de la 8.1 incoace, impiedica functionarea corecta a programului iFunBox.

In fine, am renuntat. Am aplicatia iFile si de acolo pot face modificari in folderele si subfolderele html ale temei. Asa am modificat locatia pentru weather widget.

 

Deci, daca stie cineva cum se configureaza tema mentionata mai sus, sau orice tema pentru Dreamboard, e binevenit sa impartaseasca.

Multumesc anticipat. :)

 

 

Edited by Naeema

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×