iuta 0 Report post Posted February 6, 2006 OS WindowsXP Media Center Sunt "terorizat" de faptul ca atunci cind deschid orice: My Document; My Computer etc in panoul din dreapta imi apar directoarele,fisierele etc, cu optiunea de views /Icons si eu vreau sa fie afisate ca List nu merge si pace orice as face. Exemplu : 1) Selectez Views/ List 2) Tools/ Folder Options/View/Apply to All Folders. Cind redeschid revine de la inceput. Invatati-ma pe unde ar mai trebui sa umblu, Ce mai trebuie sa fac?? Va multumesc, Share this post Link to post Share on other sites
dan-marius 0 Report post Posted February 6, 2006 OS WindowsXP Media CenterSunt "terorizat" de faptul ca atunci cind deschid orice: My Document; My Computer etc in panoul din dreapta imi apar directoarele,fisierele etc, cu optiunea de views /Icons si eu vreau sa fie afisate ca List nu merge si pace orice as face. Exemplu : 1) Selectez Views/ List 2) Tools/ Folder Options/View/Apply to All Folders. Cind redeschid revine de la inceput. Invatati-ma pe unde ar mai trebui sa umblu, Ce mai trebuie sa fac?? Va multumesc, Du-te la meniul "View" si selecteaza optiunea "List". Share this post Link to post Share on other sites
iuta 0 Report post Posted February 6, 2006 Du-te la meniul "View" si selecteaza optiunea "List". Nu m-ai inteles tocmai asta este "teroarea mea " setez Views/List si cind ma duc in alt director sau redeschiod este tot Views/Icons. Nu tine minte dorinta mea sa-mi arate numai Views/List . Multumesc Share this post Link to post Share on other sites
crs_tzep 4 Report post Posted February 6, 2006 (edited) Solutia problemei : 1.deschizi un fisier la intamplare ex d:\muzica 2. setezi cum vrei tu sa se vada icoanele 3. In pertea de sus a ecranului gasesti tools >> dai pe folder optiones >> view >> apply to all folders >>ok Ai reusit ? Edited February 6, 2006 by crs_tzep Share this post Link to post Share on other sites
dan-marius 0 Report post Posted February 6, 2006 Sau folosesti programe ca Windows Commander, Total Commander. Share this post Link to post Share on other sites
iuta 0 Report post Posted February 6, 2006 Hei asta este "oftica "si "ciuda" mea. Ca nu merge "NU TINE MINTE" si de fiecare data face tot cum il taie capul (PC-ul). Mai mult In ; Folders Option /View ===> am reactivat si dezactivat Remember each folder's.... Folders Option /General/ Tasks este dezactivat Show common tasks in folders si Single -click to open .... Acest OS acum l-am instalat oare poate am gresit ceva la instalare ??? nu mi s-a mai intimlat........adica mergea clasic: 1.deschizi un fisier la intamplare 2. setezi cum vrei tu sa se vada icoanele 3. In pertea de sus a ecranului gasesti tools >> dai pe folder options >> view >> apply to all folders >>ok DAR ACUM NU MAI MERGE CALEA ASTA. Multumesc, Share this post Link to post Share on other sites
_cata 180 Report post Posted February 6, 2006 Hei asta este "oftica "si "ciuda" mea.Ca nu merge "NU TINE MINTE" si de fiecare data face tot cum il taie capul (PC-ul). Mai mult In ; Folders Option /View ===> am reactivat si dezactivat Remember each folder's.... Folders Option /General/ Tasks este dezactivat Show common tasks in folders si Single -click to open .... Acest OS acum l-am instalat oare poate am gresit ceva la instalare ??? nu mi s-a mai intimlat........adica mergea clasic: 1.deschizi un fisier la intamplare 2. setezi cum vrei tu sa se vada icoanele 3. In pertea de sus a ecranului gasesti tools >> dai pe folder options >> view >> apply to all folders >>ok DAR ACUM NU MAI MERGE CALEA ASTA. Multumesc, BINE AI VENIT in lumea Windows !! :crazy: Share this post Link to post Share on other sites
jmihai 0 Report post Posted February 10, 2006 parca mai trebuiau facute unele setari, dar nu in folder options, ci trebuia sa intru unde prin system..... Share this post Link to post Share on other sites