Sari la conținut
Forum Roportal
Deea_deyutzah

Blond => brunet => blond?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna!

Am shi eu o nelamurie, intrebare mai de graba.De acum 5 ani am fost suvitzata-prin decolorare, dupa ceva timp m-am decolorat compet.Blondul a durat aproximativ 2-3 ani, dar mam saturat ca tot timpu imi cresetea parul shi se vedea culoarea mea naturala-saten deschis- tot ma deloloram sa am culoare de blond-stiu k nu e bine.Apoi mam vopsit in culoarea negru-albastrui.Era mai usor de intretzinut dar nu mia placut,dupa un an mam gandit sa ma fac blonda din nou, am fost la salon shi am cerut un sftat...doamna de la coafor mia spus k e imposibil shi mai bine ma fac roscata shi asa e mai usor.Akuma am o noantza de blond mai inchis dar nui ce imi doresc.C e zicetzi as putea sa m-il decolorez? Mentzionez ka pana akuma mam vospit cu Garnier, pana kand am obtzinut kuloarea pe akare o am akuma. este posibil ca sa imi iasa kuloarea ku decolorare shi apoi sa o vopsesc in noantza dorita?????

Va rog ajutatzi-ma, chiar nu mai stiu ce sa fac....imi vreau culoarea inapoie

Va multzumesc ft mult :)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu cum ai reusit tu sa ajungi de la negru-albastrui la blond inchis doar cu culoare (firma nu conteaza). Esti sigura ca nu l-ai decolorat, pana ai ajuns la nuanta pe care o ai acum ?

 

In legatura cu ce ti-a zis coafeza : nu e imposibil sa te faci din nou blonda din negru DAR e posibil si foarte probabil sa ramai cu parul ca matura in cap. Parul de culoare neagra trebuie decolorat complet cu peroxid, ca sa poti aplica pe el orice nuanta de blond, inclusiv nuante mai deschise de roscat. Sa nu ai impresia ca te poti face macar roscata daca nu decolorezi mai intai negru.

 

Deci, dupa cum am spus, e posibil sa te faci blonda inapoie, cu urmatoarele precizari:

 

1. Nici tu te gandi sa te faci tu singura acasa cu produse din comert. Mergi la salon sa ti-l decoloreze acolo si sa-ti aplice dupa aceea nuanta de blond care-ti place.

2. Chiar si la salon, in ciuda faptului ca folosesc produse profesionale si stiu alea ce fac, parul ti-l vei distruge mult.

Daca tu zici ca l-ai tot vopsit cu culoare de la magazin ca sa-l deschizi din negru, ma mir ca mai ai par in cap. De aratat nu stiu cum arata, dar ma indoiesc ca super.

 

Bafta.grin.gif

 

PS: Scrie normal te rog. Ce e aia kuloare ?

Editat de Despicable Me
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Astept cu nerandare raspunsuri la subiectul tau pentru ca si eu sunt in aceeasi situatie sunt satena vopsita toata viatza cu anegru albastrui si m-am cam saturat, vreau si eu o schimbare in viata mea, de exemplu vreau culoarea coniac....numai la salon reusesc, nu?

nu am cum sa ajung la culoarea asta fara decolorare????

Editat de Bbbea

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×